ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΣΙΓΑΡΟΚΡΙΤΙΚΗ : PUEBLO VIRGINIA BLEND CIGARETTES (classic filter)

Η κριτική αυτή αφορά τα τσιγάρα με χαρμάνι Virginia που κυκλοφορούν στην Γερμανική αγορά. Αναφορικά με τους καπνούς τόσο τον virginia όσο και τον burley blend υπάρχουν κριτικές. Σε αυτήν την ανάρτηση υπάρχουν και οι σχετικές Πληροφορίες για την εταιρεία που βγάζει τα εν λόγω σήματα την Polsch Tabak, καθώς και για τα καπνά που χρησιμοποιεί.

Αναφορικά με το τσιγάρο είναι και αυτό χωρίς πρόσθετα στο χαρμάνι. Αν και οι αναλογίες του (10 - 1 -10) παραπέμπουν σε βαρύ τσιγάρο η γεύση και το άρωμα του είναι αρκετά ντελικάτο (με μια ''καθαρότητα'' στη γεύση) και δεν τσιμπάει καθόλου στο λαιμό. Δεν θα το έλεγα ευκολοκάπνιστο τσιγάρο, θα το έλεγα, όμως, σε κάθε περίπτωση ''γλυκόπιοτο''. Ωραία virginia που βγάζουν πραγματικά γλυκία και μυρωδάτη γεύση. Αν στο συγκεκριμένο χαρμάνι ρίχνανε και λίγα ανατολίτικα πιστεύω θα μιλάγαμε για ένα τσιγάρο αξιώσεων. Η καύση του πολύ ωραία και υπερβολικά αργή με αποτέλεσμα ο εισπνεόμενος καπνός να έχει την τέλεια ισορροπία. Λόγω του βραδύκαυστου χαρακτήρα του δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλει μια ''γρήγορη δόση'' νικοτίνης, Πάρα πολύ ωραίο και το πακετάκι του. Προσωπικά το θεωρώ ανώτερο από το silk cut, καθώς θεωρώ ότι προσφέρει πιο εκλεπτυσμένο κάπνισμα σε σχέση με αυτό. Αξίζει οπωσδήποτε μια δοκιμή και χαλαρά για μόνιμο κάπνισμα αν έχει κάποιος την δυνατότητα. Κυκλοφορεί και σε πιο ελαφριά μπλε έκδοση. Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί και το burley blend με καπνά μπερλευ και Ιάβας, το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Μην έχοντας δοκιμάσει το παλιό καλό dunhill και rothmans το θεωρώ το καλύτερο τσιγάρο Virginia που έχω δοκιμάσει.

Τρέχουσα τιμή τα 4,60 € (πακέτο 19 τσιγάρων)

Βαθμολογία : Επάξια 8+/10