ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

George Karelias and Sons R.Y.O. λευκός



Ένα νέο δημιούργημα στο χώρο του καπνού στριφτού κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες στην Ελληνική αγορά από την Καρέλια Α.Ε., ο καπνός ‘‘Καρέλια λευκός’’ (smoother taste). H έντονη κινητικότητα των ανταγωνιστριών εταιριών στο συγκεκριμένο χώρο, καθώς τα περιορισμένα οικονομικά των Ελλήνων καταναλωτών δεν επιτρέπουν πειραματισμούς στο χώρο του πανάκριβου, πλέον, έτοιμου τσιγάρου δεν άφησε αδιάφορη την καλαματιανή επιχείρηση, η οποία έστω και καθυστερημένα, απάντησε στους ανταγωνιστές της. Οι προσδοκίες, βέβαια, των καταναλωτών της εταιρίας στρέφονταν σε ένα ποιοτικό ανατολίτικο χαρμάνι, δρόμο που άνοιξε η Philip Morris με την κυκλοφορία κυρίως του Marlboro gold και του κόκκινου διαψεύστηκαν, καθώς ο καπνός είναι χαρμάνι βιρτζίνια καπνών.
Συγκεκριμένα το χαρμάνι αποτελείται από ανοιχτόχρωμα καπνά βιρτζίνια και ήπια μπέρλευ χωρίς πολλά σκουπιδάκια και σε λογικά επίπεδα ''υγρασίας''. Αυτό, όμως, που πέτυχε η εταιρεία είναι να προσαρμοστεί στις ανάγκες της αγοράς των καπνιστών που στη συντριπτική τους πλειονότητα ζητά ελαφριά χαρμάνια όχι γευστικά , αλλά αναλογικά σε πίσσα και νικοτίνη (ενδεικτική η κατακόρυφη άνοδος των πωλήσεων του λευκού old holborn και η παρουσία του χωρίς υπερβολή στα δύο από τα τρία τραπέζια καπνιστών στριφτού). Πολύ θετικό του εν λόγω καπνού του Καρέλια, σε αντίθεση με το αδερφάκι του, είναι ότι δεν έχει τόσα πολλά αρώματα στο χαρμάνι του. Πάντως η γεύση του είναι αρκετά πλούσια σε συνάρτηση με τις αναλογίες του και προσφέρει ένα στρωτό ήπιο κάπνισμα με πλούσιο όγκο εκπνεόμενου καπνού, πάντα για τις αναλογίες του. Σίγουρα πολλές σκάλες ανώτερος και ποιοτικά και γευστικά από τον old holborn λευκό του οποίου το κάπνισμα μόνο τσιγάρο δεν θυμίζει. Αξίζει σίγουρα δοκιμής και αξίζει για καθιέρωση, όντας και Ελληνικό προιόν, από τους καπνιστές της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στα θετικά του και το έυκολο στρίψιμο που προσφέρει. Πάντως εμπορικά πάει αρκετά δυναμικά. Πολύ ωραία και η παραλλαγή του κανονικού στη συσκευασία του. Ας ελπίσουμε η επιτυχία αυτών των σημάτων να ωθήσει άμεσα στην Καρέλια στην κυκλοφορία ενός premium ανατολίτικου καπνού και ας κάνει και κάτι παραπάνω.

George Karelias and Sons R.Y.O. λευκός 8+/10 (για την κατηγορία του)

-η παρούσα βαθμολογία αφορά κάπνισμα με medium σιγαρόχαρτο-


-Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 20 gr-

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρέλιας καλά θα έκανε να μειώσει αν όχι να αφαιρέσει εντελώς τα ξύλα απ' το χαρμάνι του αν θέλει να κρατήσει τους πελάτες του, αυτό ξέρω εγώ!

Blogger είπε...

Water Hack Burns 2lb of Fat OVERNIGHT

Over 160000 women and men are losing weight with a simple and SECRET "liquid hack" to drop 2lbs each and every night while they sleep.

It's very simple and it works every time.

Here's how you can do it yourself:

1) Go grab a clear glass and fill it with water half glass

2) And then use this crazy hack

you'll become 2lbs skinnier in the morning!