ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

PETER STUYVESANT ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΡΙΦΤΟΥ

Ο καπνός αυτός είναι δημιούργημα της British American Tobacco και κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες στην Ελληνική αγορά (για την ιστορία του εν λόγω σήματος μπορείτε να ανατρέξετε στην ανάρτηση που αφορά τα τσιγάρα Peter Stuyvesant) . Ήδη στην Ιταλία κυκλοφορεί Peter Stuyvesant καπνός, αλλά έχει την ίδια συσκευασία με τα τσιγάρα και αποτελεί χαρμάνι αμερικάνικου τύπου. Η Ελληνική εκδοχή του εν λόγω καπνού βγαίνει σε διαφορετική συσκευασία σε σχέση με τα τσιγάρα και αποτελεί χαρμάνι καπνών Βιρτζίνια, τα οποία ομολογουμένως είναι και αρκετά καλής ποιότητας και μάλιστα χωρίς πολλά πρόσθετα. Αρχικά λόγω του ονόματος και του χαρμανιού ήμουν αρκετά διστακτικός στη δοκιμή του εν λόγω καπνού. Βέβαια λόγω της αρκετά ελκυστικής τιμής του (3,20 €) είπα να τον δοκιμάσω.

Η έκπληξη ήταν ευχάριστη καθώς αυτό που δοκίμασα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περίμενα. Η έκπληξη βέβαια σταμάτησε εκεί. Κατ’ αρχάς είναι από τους λίγο καπνούς που έχουν πετύχει το σωστό ποσοστό υγρασίας σε σχέση με το χαρμάνι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα ομοιόμορφο και μεστό κάπνισμα που δεν σου σπάει τα νεύρα. Βέβαια αν εξαιρέσεις αυτό τα δύο πραγματικά μεγάλα πλεονεκτήματα ο συγκεκριμένος καπνός δεν έχει να σου προσφέρει κάτι περισσότερο, καθώς το κάπνισμα μετά το δεύτερο τσιγάρο γίνεται αρκετά μονοδιάστατο και για μερικούς ουρανίσκους, ίσως, και βαρετό. Παρ’ όλα αυτά, ιδιαίτερα οι λάτρεις των χαρμανιών Βιρτζίνια, θα τον βρουν ιδιαίτερα πλούσιο. Σε κάθε περίπτωση ξεχωρίζει ο πλούσιος όγκος του εκπνεόμενου καπνού, καθώς και το στρωτό κάπνισμα που δεν ενοχλεί και δεν ‘‘τσιμπάει’’ καθόλου το λαιμού. Αυτά συνολικά χαρακτηριστικά πιστεύω ότι καθιστούν τον συγκεκριμένο καπνό μια ιδανική μέση λύση για όλους τους καπνιστές, καθώς ο συγκεκριμένος καπνός θα καταφέρει να ικανοποιήσει τον καθένα σε διαφορετικό βαθμό. Πάντως πιστεύω ότι είναι ανώτερος από όλα τα Βιρτζίνια χαρμάνια καπνού που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Οπότε οι λάτρεις του είδους αξίζει να τον δοκιμάσουν.

Ο συγκεκριμένος καπνός δεν παρασκευάζεται στην Ελλάδα. Η τρέχουσα τιμή του είναι τα 3, 20 ευρώ. Οι αναλογίες πίσσας/νικοτίνης αναγράφονται στο πίσω μέρος του πακέτου (φωτογραφία).

Καπνός στριφτού PETER STUYVESANT : 7,5-8 ̸10

1 σχόλιο:

Blogger είπε...

As claimed by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh 42 lbs less than we do.

(Just so you know, it is not related to genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING around "HOW" they are eating.)

P.S, I said "HOW", not "what"...

CLICK on this link to see if this brief test can help you discover your true weight loss potential