ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ PRINCE

Η BAT ΠΡΟΧΏΡΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ,ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΣΙΓΑΡΟΥ PRINCE ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΥ '
''ΜΑΤΣΟ'' ΠΑΚΕΤΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΜΙΑ POLITICALLY CORRECT ΜΠΟΥΡΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΠΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ROTHMANS ΠΑΚΕΤΟ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ. ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΒΑΤ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΕΑ ΣΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ DUNHILL. ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΕΥΡΕΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΦΘΗΝΟΥΝ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΕΥΣΤΑ ... ΒΛΕΠΕ LUCKY STRIKE ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ... Η ΒΑΤ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΤΟ PRINCE ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΟΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ .... ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2Η ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ... ΑΓΝΩΣΤΟ ...

4 σχόλια:

Πετρος ο Μποεμ είπε...

H BAT ειναι η δευτερη καπνοβιομηχανια στην Ελλαδα,με πρωτο σημα το Pall Mall. Ειχα την εντυπωση πως δικαια μπορει να θεωρηται μεγας καταστροφεας τσιγαρων,αφου τα σηματα που αγορασε απο την πολυ καλη Rothmans Inc. το 99 τα διελυσε εντελως.
Παρολα αυτα στις αλλαγες που εκανε τα τελευταια χρονια εχει σωσει κάπως την παρτιδα αφου τα νεα Dunhill,Kent ακομα και το Pall Mall,ηταν λιγο καλυτερα απο αυτα που αντικατεστησαν.
Για το νεο Prince δεν εχω αποψη,δεν το καπνισα,ουτε θα πληρωσω για να το καπνισω. Εχω σκοπο να το δοκιμασω στην τρακα,το νεο πακετο πάντως μου αρεσει.

Costas είπε...

Φιλε περιπλανωμενε αυτο που παρατηρησες με το καπνο του νεου prince(οτι μοιαζει με το rothmans king size πακετο)το παρατηρησα και εγω...για την ακριβεια μολις ανοιγεις το πακετο μυριζει ακριβως οπως το rothmans king size!!!

Ανώνυμος είπε...

genikotera ta sklira tsigara dn ta polikatalavenw alla mipws mporei kanis na entopisi diafores meta3i prince sklirou kai malakou paketo mu fenonte idia

Blogger είπε...

Are you paying over $5 per pack of cigs? I buy all my cigarettes over at Duty Free Depot and I save over 60% on cigs.