ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΟ ..........

ΤΟ ΣΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΟ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΙΑ.
Η ΦΙΛΙΠ ΜΟΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΟΣΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΠΕΥΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΜΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΊ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΙΝΤΕΡΒΑΛ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΜΑΝΙΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ (ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ) ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΑΡΜΑΝΙΩΝ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟΥ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ . ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΠΝΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΑ AMERICAN BLEND ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ LUCKY STRIKE ΑΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΠΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ. ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ BAT ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ !!!!! ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΕΛ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΠΝΑ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΠΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΕΛΑΚΙ ΦΙΛΤΡΟ Η ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΠΝΑ ΠΙΟ ΗΠΙΑΣ ΓΕΥΣΗΣ Η ΤΟ ΑΝΕΜΕΙΞΑΝ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΜΕ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΕΝΩ ΚΑΛΑ ΑMERICAN BLEND ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΩΝ ΑΝΑΤΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΠΝΩΝ ΓΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. Ο ΑΣΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΙΛΤΡΟΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ . ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ????


ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΕ ΦΙΛΤΡΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΤΑ ΣΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!

11 σχόλια:

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλα τσιγαρα ανατολικου τυπου,το Camel αλλωστε βγαζει και την γραμμη Camel Turkish. Ενω κυκλοφορουν και αρκετα τσιγαρα και καπνοι ως καθαρα ανατολικοι. Στους καπνους πιπας τα ανατολικα καπνα μπαινουν αβερτα.
Στην Ε.Ε. σχεδον σε καθε χωρα μπορεις να βρεις τσιγαρα-καπνα με ποιοτικο 100% ανατολικο χαρμανι.Ενδεικτικα αναφερω: Το Αγγλικο Sobranie Black Russian,τα Tor Turkish και Tor Oriental,το πολυ καλο Γερμανικο Orienta,τους Δανεζικους Bali Shag Turkish και Bali Shag Red,το βελγικο Ziganof,το Dunhill My own Blend 16. Στην Τουρκια όλα τα εγχωρια τσιγαρα τους ειναι 100% ποιοτικο ανατολικο χαρμανι.
Στην Ελλαδα την χωρα με τα καλυτερα ανατολικα,ποτε δεν ειχαμε τσιγαρα τετοιου τυπου ανωτερης κλασης. Φθηνοτσιγαρα βγαζαμε, με κακα ανατολικα καπνα. Και αυτα που κυκλοφορουν σημερα φθηνοτσιγαρα ειναι, στην μονοτονια των Virginia παντως,ακομα και τα φθηνοτσιγαρα που βγαζουμε ξεχωριζουν.
Ανατολικα τσιγαρα σημερα ειναι τα:
Ασσος Φιλτρο κασετινα,Ασσος αφιλτρο,Καρελια φιλτρο κασετινα και μαλακο,Καρελια Αγρινιου,Σαντε αφιλτρο,Κιρετσιλερ,ΣΕΚΑΠ Σπεσιαλ-Εξτρα,Ξανθη, GR Classic(με επιφυλαξη).
Κανενα απο τα τσιγαρα αυτα δεν ειναι Α ποιοτητας,κανενα δεν συγκρινεται ουτε πλησιαζει τα ανατολικα τσιγαρα του εξωτερικου. Παρολα αυτα,λογο της ιδιομορφης γευσης τους,σηματα σαν τον Ασσο φιλτρο,τα Αγρινιου και το Σαντε φανταζουν μια καλη επιλογη.
Δεν νομιζω πως θα βγει στην Ελλαδα κατι της προκοπης,στα ανατολικα τσιγαρα. Η Philip Morris ενδιαφερεται μονο για να πουλαει Μarlboro, δεν ενδιαφερεται για την παραγωγη ανατολικων τσιγαρων,ουτε την αναπτυξη τοπικων brand names.Παλι καλα που βγαζει το Σαντε Φιλτρο,αν και βαραει υψηλα την τιμη του. Η ΣΕΚΑΠ ειναι κρατικοσυνεταιριστικη,λογο της φυσης της ειναι αδυνατο να βγαλει κατι της προκοπης, η ΣΕΚΕ βασικος μετοχος,μαζι με την Αγροτικη, της ΣΕΚΑΠ,απλα πουλαει τα καλα καπνα της στις πολυεθνικες. Οσο αφορα την μοναδικη αξιολογη Ελληνικη καπνοβιομηχανια την Καρελια,ειναι τοσο κολλημενη στα Virginia και τοσο αδιαφορη για τα καλα ανατολικα καπνα,που δεν νομιζω να ασχοληθει με το θεμα. Αυτη την εντυπωση μου εδωσε τουλαχιστο η διαδυκτιακη κουβεντα με τον κ.Καρελια

Costas είπε...

νομιζετε οτι τιμες σαν 60-70mg ! tar kai 4-5mg nicotine ειναι πολλα για 1 τσιγαρο?
ειναι απιθανο?
δεν υπαρχει?
κι ομως...
http://www.zigsam.at/F_Records.htm

adam είπε...

Εγώ χτές και σήμερα αγόρα από ένα σαντέ μαλακό, σίγουρα σταμάτισαν...?

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Tι τιμη ειχαν τα Σαντε που αγορασες;

peliplanwmenos είπε...

Φίλε ανταμ έτσι μου είπε μεγάλο ψιλικατζίδικο στη γειτονιά μου από το οποίο παρήγγειλα μια κούτα για να το δοκιμάσω όταν πήγα να τα αγοράσω. Αν είσαι από Αθήνα πες μου που τα βρήκες μπας και έχει απόθεμα ο περιπτεράς. Ξερει κανείς πως καταλαβαινει κανείς από τα γράμματα στο χαρτάκι του ειδικού φόρου κατανάλωσης πόσο παλιά είναι τα τσιγάρα ?

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Mπορω να υπολογισω εγω κατα προσεγγιση.Τα τσιγαρα της Philip Morris εχουν αυτη την περιοδο πρωτο γραμμα τους το Μ. Τα Σαντε που αγοραζω απο συγκεκριμενο μερος,που φερνει 2-3 κουτες την εβδομαδα,αυτη τη στιγμη βρησκονται στο ΜΝ. Το πρωτο γραμμα αλλαζει περιπου ανα ενα μήνα.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

To επιβεβαιωσα. Εδω και δεκα μηνες Σαντε μαλακο,τελος.

panayiotis είπε...

ΦΙΛΕ,ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΕ SEKAP EXTRA.ΩΡΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ.ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΩ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ,ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Επιβεβαιωνω και εγω.Το καπνισα στην Ξανθη,μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το Κιρετσιλερ.

peliplanwmenos είπε...

Η τιμή του παιδιά ξέρετε που κυμαίνεται ?

Blogger είπε...

Are you paying more than $5 per pack of cigs? I buy high quality cigs over at Duty Free Depot and I'm saving over 60%.