ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ CAMEL

H Japan Tobacco International που έχει πάρει από την R.J. Reynolds τα δικαιώματα για την παρασκευή του Camel εκτός Η.Π.Α. προχώρησε σε μείωση της τιμής του πακέτου των εν λόγω τσιγάρων από 3,20 στα 3,00 ευρώ. Η διαφήμιση για αυτήν την αλλαγή στη τιμή γίνεται πάνω στο πακέτο τεχνική που πρωτοεφήρμοσε στην Ελλάδα η Philip Morris σε σήματα της, βέβαια αυτή για την αύξηση της τιμής πέρυσι την Άνοιξη. Η διαφήμιση στο πακέτο είναι απ΄ ότι φαίνεται αρκετά πρόσφορη καθώς η απαγόρευση της διαφήμισης καπνικών προιόντων ελαττώνει αισθητά την πληροφόρηση των καπνιστών. Η μειωση αυτή γίνεται εν όψει της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης ώστε το σήμα αυτό να παραμείνει μετά την αύξηση ανταγωνιστικότερο απ' τα άλλα, καθώς η κρίση έχει χτυπήσει και έχει κάνει και επίσκεψη και στην Ιαπωνία. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Philip Morris προχώρησε και αυτή στη μείωση της τιμής του Old Navy από τα 2,70 στα 2,50 ευρώ.
Οπότε λάτρεις αυτών των σημάτων προχωρήστε σε αγορές τώρα που είναι νωρίς.

3 σχόλια:

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Tο καλο να λέγεται. Μπραβο στην JTI που ξεκινα εναν νεο πολεμο τιμων. Θα ακολουθησουν σιγουρα και οι άλλες εταιρειες ετσι ωστε οι πρωτακουστες αυξησεις του Γιωργακη να περασουν όσο πιο μαλακα γινεται.Ελπιζω να μην ειχαμε και αλλη πτωση της ποιοτητας του Camel

peliplanwmenos είπε...

poso ptwsh pia re petro ....... den paei pio katw ........ den eixa thn kapnistikh tyxh na dokimasw to kamelaki ths reynolds kathws kai to filters pou apogeiwthike apo ton karelia !!! einai apo ta kapnistika apwthimena mou ... pantws syberainontas kai apo thn kritikh pou ekanes gia to camel pou kykloforei ayth th stigmh sthn amerikh mallon den prokeitai pote na to ikanopoihsw .... gia to camel tha kanw ksexwristw afierwmwna oxi toso se epipedo kapnistikhs kritikhs oso parelkomenwn kathws kai gia alla tsigara !

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Oντως και το αμερικανικο εχασε πολυ. Πάντως αν βρεθεις απο εκει ή παει καποιος δικος σου,ζητα του να σου φερει CAMEL TURKISH ROYAL ή CAMEL αφιλτρο.