ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΣΙΓΑΡΟΚΡΙΤΙΚΗ : PUEBLO VIRGINIA BLEND CIGARETTES (classic filter)

Η κριτική αυτή αφορά τα τσιγάρα με χαρμάνι Virginia που κυκλοφορούν στην Γερμανική αγορά. Αναφορικά με τους καπνούς τόσο τον virginia όσο και τον burley blend υπάρχουν κριτικές. Σε αυτήν την ανάρτηση υπάρχουν και οι σχετικές Πληροφορίες για την εταιρεία που βγάζει τα εν λόγω σήματα την Polsch Tabak, καθώς και για τα καπνά που χρησιμοποιεί.

Αναφορικά με το τσιγάρο είναι και αυτό χωρίς πρόσθετα στο χαρμάνι. Αν και οι αναλογίες του (10 - 1 -10) παραπέμπουν σε βαρύ τσιγάρο η γεύση και το άρωμα του είναι αρκετά ντελικάτο (με μια ''καθαρότητα'' στη γεύση) και δεν τσιμπάει καθόλου στο λαιμό. Δεν θα το έλεγα ευκολοκάπνιστο τσιγάρο, θα το έλεγα, όμως, σε κάθε περίπτωση ''γλυκόπιοτο''. Ωραία virginia που βγάζουν πραγματικά γλυκία και μυρωδάτη γεύση. Αν στο συγκεκριμένο χαρμάνι ρίχνανε και λίγα ανατολίτικα πιστεύω θα μιλάγαμε για ένα τσιγάρο αξιώσεων. Η καύση του πολύ ωραία και υπερβολικά αργή με αποτέλεσμα ο εισπνεόμενος καπνός να έχει την τέλεια ισορροπία. Λόγω του βραδύκαυστου χαρακτήρα του δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλει μια ''γρήγορη δόση'' νικοτίνης, Πάρα πολύ ωραίο και το πακετάκι του. Προσωπικά το θεωρώ ανώτερο από το silk cut, καθώς θεωρώ ότι προσφέρει πιο εκλεπτυσμένο κάπνισμα σε σχέση με αυτό. Αξίζει οπωσδήποτε μια δοκιμή και χαλαρά για μόνιμο κάπνισμα αν έχει κάποιος την δυνατότητα. Κυκλοφορεί και σε πιο ελαφριά μπλε έκδοση. Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί και το burley blend με καπνά μπερλευ και Ιάβας, το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Μην έχοντας δοκιμάσει το παλιό καλό dunhill και rothmans το θεωρώ το καλύτερο τσιγάρο Virginia που έχω δοκιμάσει.

Τρέχουσα τιμή τα 4,60 € (πακέτο 19 τσιγάρων)

Βαθμολογία : Επάξια 8+/10

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το pueblo έτοιμο δεν το έχω δοκιμάσει ,μόνο τον καπνό στριφτού. Αρκετά υπερκοστολογημένο το κόβω 4,60 τα 19 τσιγάρα τη στιγμή που το silk cut έχει 4 ευρώ τα 20. Φυσικά δεν μπορώ να τα συγκρίνω μιας και δεν το έχω δοκιμάσει. Τώρα το τι εισόδημα έχει ο Γερμανός και τι ο Έλληνας δεν θα σχολιάσω με τις τιμές που έχουν φτάσει τα τσιγάρα.

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα !
Για έναν νέο καπνιστή , όπως εγώ , ποιον καπνό ( όχι βαρύ ) θα προτείνατε ;; Έχω δοκιμάσει μόνο old κίτρινο , τον όποιο βρήκα αρκετα καλό χωρίς να έχω εμπειρία βέβαια! Ο old ο λευκός λέει ; Μπορώ να τον βρω εύκολα σε περίπτερα ;
Ευχαριστώ!

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Ανώνυμε πολύ ευχαρίστως να σου προσφέρω όποια πληροφορία θέλεις, αλλά λόγω δεσμεύσεων της Ελληνικής νομοθεσίας, θα πρέπει να ρωτήσω αν είσαι άνω των 18, καθώς το περιεχόμενο του ιστότοπου επιφυλάσσεται μόνο για ενήλικους καπνιστές.

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Μαύρο Ρόδο σε συνάρτηση με τις εν γένει τιμές των τσιγάρων στην Γερμανία και τους μισθούς εκεί η τιμή αυτή είναι υπερβολικά καλή για τα εκεί δεδομένα. Στη Γερμανία, όπως και στην Ουγγαρία και τη Σουηδία - απ' ότι ξέρω-, τα πακέτα έχουν μέσα 19 τσιγάρα με εξαίρεση κάποια πολυτελείας τύπου sobranie και orienta που έχουν 20. Ενδεικτικά το marlboro πλέον στην Γερμανία έχει τιμή 4,90 €

Ανώνυμος είπε...

κοίτα να δεις ο Γερμανός παίρνει μισθό 2000 και έχει το marlboro 4,90 και ο Έλληνας 800 και έχει το marlboro 4.

Ανώνυμος είπε...

μετά τα κάνεις όλα μπουρδέλο ή δεν τα κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια φίλε περιπλανόμενε μπορούμε να δώσουμε στον φίλο την αόριστη απάντηση ότι όλοι οι καπνοί στριφτού είναι σκατά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΜΠΟΡΟ GOLD ( ΤΟ ΠΑΛΙΟ LIGHT, ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ) ?? ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ?? Ο RED ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Marlboro lights πίσσα 8mg - νικοτίνη 0,6mg - CO 10mg. Ωραίο τσιγαράκι σε σκληρό πακέτο έχει πιο πλούσια γεύση ενώ σε μαλακό είναι πιο σκληρή αλλά και πιο ουδέτερη. Το καλύτερο όμως είναι το marlboro lights μαλακό pocket από ότι ακούω γενικά τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

periplanomene το pueblo burley το έχεις δοκιμάσει;

Ανώνυμος είπε...

Το μαρλμπορο γκολντ δεν αξιζει ,ειναι μαπα.Το ποκετ ειναι πολυ καλο τσιγαρακι με ωραια γευση και αρωμα.

Ανώνυμος είπε...

το τσιγάρο pueblo burley το έχει δοκιμάσει κανείς, μόνο τον καπνό έχω δοκιμάσει.

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Μαύρο Ρόδο δεν το έχω δοκιμάσει το τσιγάρο με χαρμάνι μπερλευ. Κρίνοντας, όμως, από τον καπνό θα μπορούσα να μιλήσω για ένα ιδιαίτερο τσιγάρο χωρίς το κάτι παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον χαρμάνι.

Ανώνυμος είπε...

Οντως το gold δεν λεει κατι το τρομερο . Ποια η κριτικη σας για τα Camel Silver , Μarlboro Silver , Prince White ;; Το εχω ριξει στο ελαφρυ τωρα ! :)

peliplanwmenos είπε...

φίλε Ανώνυμε γενικά θεωρώ τα λεγόμενα ελαφρυά τσιγάρα αναλογιών 1μγ αέρα κοπανιστό που δεν διαφέρουν μεταξύ τους, ίσως, με την εξαίρεση του silk cut silver. Από αυτά που αναφέρεις πολύ καλό είναι το Marlboro silver, καθώς η γεύση του ξεχωρίζει, βέβαια δεν είναι αναλογιών 1 μγ, αλλά 3 με 4. Για μένα καλύτερα να καπνίσεις 5 γεμάτα και πλούσια γευστικά τσιγάρα και να τα απολαύσεις παρά 20 που να είναι σκέτος αέρας.

Ανώνυμος είπε...

Και εγω προς marlboro silver προσανατολιζομαι .. απο την κατηρογια των prince , που συμπαθω, ποιες ειναι οι πιο ελαφριες επιλογες; Ευχαριστω εκ των προτερων

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε το μόνο που κάνουν στα τσιγάρα των 1mg είναι να βάζουν παχύ φίλτρο με πολλές τρύπες για να μην περνάει ο καπνός, δεν χρησιμοποιούν ελαφρύτερα καπνά, μιας και δεν υπάρχουν τόσο ελαφριά καπνά. Στην ουσία πετάς τσάμπα τα λεφτά σου για 2-3 τζούρες τσιγάρα.

Ανώνυμος είπε...

παιδια για prince ελαφρια εχετε αποψη ; τι επιλογες της μαρκας κυκλοφορουν ;

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί το λευκό prince στα 4 ευρώ, μαλακό 3,80 ευρώ και το φτηνό λευκό με την μεγάλη κορώνα στα 3,20.

panayiotis είπε...

MG GOLD ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως απλώς δεν το φέρνει. Και ίσως δεν το διαθέτει ούτε ο προμηθευτής του. Πάντως λογικό μου φαίνεται ήταν χειρότερο από όλα τα φθηνά σήματα μάλιστα ακόμα φθηνότερα σαν το karelia special είναι πολύ καλύτερα, παρότι είναι και αυτά μπουρούχες.

Blogger είπε...

Do you realize there's a 12 word phrase you can tell your partner... that will induce deep feelings of love and instinctual appeal for you buried within his heart?

That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, adore and protect you with all his heart...

12 Words That Trigger A Man's Love Response

This instinct is so built-in to a man's genetics that it will make him work better than ever before to build your relationship stronger.

In fact, fueling this mighty instinct is so important to getting the best ever relationship with your man that the instance you send your man one of the "Secret Signals"...

...You will immediately notice him open his mind and soul for you in a way he never experienced before and he'll identify you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly attracted him.