ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΤΣΙΓΑΡΟΚΡΙΤΙΚΗ : MARLBORO POCKET PACK GOLD - RED

Ο νέος ‘‘στρατιώτης’’ της Philip Morris στο πόλεμο των τιμών στην αγορά καπνού της Ελληνικής αγοράς. Η επίσημη ονομασία του νέου προϊόντος είναι : Marlboro pocket pack. Το συγκεκριμένο προϊόν, σε αντίθεση με το αδερφάκι του pocket size (σκληρό πακέτο), παρασκευάζεται από την Παπαστράτος και όχι για την Παπαστράτος, όπως το αδερφάκι του. Μάλιστα η τρέχουσα τιμή του είναι μόλις τα 3 €. Το συγκεκριμένο τσιγάρο, όμως, έχει και μεγάλες διαφορές στην γεύση όχι μόνο με το αδερφάκι του, αλλά και τα Regular size Marlboro.
Το Marlboro gold είναι πραγματικά ένα τρομερό τσιγάρο. Βαρύ και με γεμάτη γεύση που θυμίζει έντονα τη γεύση του παλιού καλού Marlboro gold regular size πριν την αλλαγή του πακέτου. Παράλληλα είναι και λίγο πιο γλυκόπιοτο σε σχέση με το παλιό που είχε πιο έντονη πιπεράτη γεύση. Σχετικά βραδύκαυστο τσιγάρο. Πάντως προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο Marlboro που έχω δοκιμάσει ποτέ μου πάντα από αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης) . Παράλληλα δοκίμασα αυτήν την περίοδο που καπνίζω μόνιμα το Marlboro pocket pack gold τα regular size gold μαλακό και σκληρό. Τα πρώτα, συγκριτικά, μου άφησαν μια γεύση νερόβραστου και τα δεύτερα αγκομαχούσαν να σου δώσουν αυτό το γεμάτο άρωμα των pocket pack. Πάντως παρατήρησα ότι οι λάτρεις του παλιού πιπεράτου Marlboro αρέσκονται στο Pocket size, ενώ αυτοί που το προτιμούν για τον ουδέτερο τρέχοντα χαρακτήρα του δεν μπορούν να το καπνίσουν με τίποτα.
To Marlboro red είναι μια μετριότητα. Να σημειωθεί ότι έχει διπλό χαρτάκι πριν το φίλτρο. Άσχημα βαρύ τσιγάρο που γδέρνει το λαιμό και δεν προσφέρει ουσιαστικό και πλούσιο κάπνισμα. Οι λάτρεις, όμως, αυτού του είδους καπνίσματος θα το εκτιμήσουν αρκετά. Να σημειωθεί ότι και γι αυτούς που καπνίζουν τα regular size Marlboro κόκκινο καλύτερα πιστεύω θα τους καθόταν γευστικά τα gold. Σε σχέση με το Regular size υστερεί σημαντικά. Με δυο κουβένετες : το συγκεκριμένο τσιγάρο θα το καπνίσει κάποιος μόνο λόγω ταμπέλας Marlboro .


Βαθμολογία :

Marlboro pocket pack gold : 7+/10
Marlboro pocket pack red : 4/10

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως υπερβάλλεις κάπως. Εντάξει είναι καλό το πόκετ λάιτς αλλά βαρύ δεν το λες, εκτός του ότι είναι λάιτς τα καπνά του είναι καστανόξανθα άρα είναι ελαφρύ. Πάντως θα συμφωνήσω με τη βαθμολογία του λάιτς είναι πολύ καλό. Το κόκκινο το αδικείς πιστεύω.

peliplanwmenos είπε...

Το Gold φίλε Μαύρο Ρόδο το χαρακτηρίζω ''βαρύ'' για τα δεδομένα της ''ελαφρυάς'' κατηγορίας που ανήκει.

Ανώνυμος είπε...

Τότε όντως για λάιτς έχει γεμάτη γεύση και είναι βαρή.

johnny είπε...

σορρυ κιολας αλλα οι αποψεις ειναι αποψεις, η δικη μου λοιπον για τα εν λογω τσιγαρα ,ειναι σαν να καπνιζεις ξερολούκουμα τετοια γευση μου αφήνουν , μια φορα και ενα καιρο η γευση του αγαπημενου μου , μαρλμπορο λαιτς.
p.s
ασε που μαζι τους πιο πολυ σου βγαινει να παιξεις παρα να τα καπνισεις:)

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες να παίξεις;

johnny είπε...

ειναι πολυ γουτσου γουτσου ρε παιδι μου :)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχα! Ρε μήπως τα βγάλανε έτσι χαριτωμένα γιατί απαγορεύτηκε η αμμωνία. Να πάθουμε εξάρτηση αλλιώς.

gianos είπε...

bgenei kai to gold se se pocket malako?

peliplanwmenos είπε...

Ναι φίλε Γιάνο κυκλοφορεί και είναι το marlboro pocket pack gold που αναφέρεται στην κριτική. Εναλλακτικά μπορείς να το ζητήσεις ως marlboro pocket size gold μαλακό πακέτο. Η επίσημη ονομασία που δίνει η εταιρεία πάντως είναι η πρώτη.

pavlos doko είπε...

πολυ καλο το gold πραγματικα αξιζει τα λεφτα του.λιγο δεν μου αρεσει που ειναι για τα δικα του δεδομενα γρηγορη η καυση του αλλα αφηνει μια εξαιρετικη αισθηση οταν το καπνιζεις

Ανώνυμος είπε...

Καλό το poxket gold αλλά δεν αξίζει 7/10. Το κατατάσσω λίγο πιο κάτω απ' το ντραμ το λευκό.

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Τζόνυ όντως το παλιό marlboro gold ηταν όλα τα λεφτά. Για τη γρήγορη καύση θα συμφωνήσω. Πάντως το θεωρώ πιο βραδύκαυστο από το αδερφάκι του pocket size σκληρό πακέτο. Φίλε Ανώνυμε ως drum λευκό εννοείς το καπνό ή τα έτοιμα τσιγάρα στο κρεμ πακέτο ? Πάντως αν εννοείς τον καπνό, όπώς έχω γράψει η βαθμολογίες στα τσιγάρα είναι διαφορετικές από αυτές στους καπνούς.

Δοκίμασα πρόσφατα το marlboro prime touch στα 3,5€. Ενδιαφερον τσιγαράκι για τους λάτρεις των τσιγάρων της κατηγορίας των 3mg. Θα γράψω σύντομα δύο λογάκια.

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ τα τσιγάρα φυσικά. Ο καπνός είναι άχυρο.

Costas είπε...

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΦΙΛΤΡΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΚΑΣΕΤΙΝΑΣ?

Ειχα περιπου 1 χρονο να καπνισω αυτο το κορυφαιο τσιγαρο,και πριν λιγες μερες που το δοκιμασα (4 ευρω) μου φανηκε διαφορετικο.Δεν παρατηρησα αυτην την ιδιαιτερη ωραια γευση που ειχε,ενω μου φανηκε λιγοτερο πλουσιο και δυνατο.Η γευση μου φανηκε ιδια με αυτην της χρυσης κασετινας φιλτρο απλα πιο εντονη.Βεβαια σε αυτα τα τσιγαρα υπαρχει παντα το ενδεχομενο του ψιλομπαγιατικου πακετου,οποτε τα παραπανω τα αναφερω με επιφυλαξη.Αν καποιος απο την καρελια παρακολουθει το μπλογκ ας μας διαφωτησει,εμενα παντως αυτη η αλλαγη (αν εγινε) δεν μου αρεσε καθολου.

*τα ιδια υσχιουν και για το exellence,εχω την εντυπωση οτι και εκει εγινε καπια αλλαγη η οποια επισης δεν μου αρεσε.

Ανώνυμος είπε...

το excellence στην αρχή είχε πολύ απαλή γεύση (πράγμα που με παραξένεωε γιατί τα santa catarina είναι καπνά με πολύ έντονη γεύση), τώρα ναι μεν είνα αισθητά αλλά η γεύση ε΄χει σκληρήνει είναι σαν του davidoff magnum. Γενικά όλο διαφορετικό το βρίσκω και δεν τίθεται αυτή τη φορά θέμα παλαιότητας τα πείρα από πρατήριο τύπου - τσιγάρων. Η άφιλτρη χρυσή δεν μου άρεσε να πω την αλήθεια αλλά αδιαμφισβήτητα ήταν α΄ ποιότητας, το τωρινό φίλτρο έχει πέσει πολύ ποιοτικά ίσως να διαφοροποιούν το χαρμάνι από χώρα σε χώρα αλλά κρίμα ένα τσιγάρο σαν την άφιλτρη χρυσή να χαλάσει. Γενικά τόσο ποιοτικά καπνά μόνο σε αγγλικά βιτζίνια χαρμάνια βρίσκεις.

κυκλοφορεί συλλεκτικό πακέτο του silk cut κίτρινου με κάτι κίτρινεσ πετσέτες θαλάσσης και γυαλιά ηλίου και το ασημί με κάτι σαγιονάρες, το μωβ και το μπλε δεν ξέρω. η σειρά ονομάζεται splash edition. Μια πολύ ωραία συλλεκτκή σειρά είχε κυκλοφορήσει το καρέλια lights πριν κανά χρόνο με διάφορα τοπία δυστυχώς έχω μόνο το φθινόπωρο ενώ ήθελα να τα συλλέξω όλα.

Costas είπε...

για το exellence νομιζω πως ισχυει το αντιθετο παλια ειχε σκληρη και πλουσια γευση τωρα ειναι τοσο απαλο που ειναι σχεδον αγευστο,τζουφιο πλεον δεν μου αρεσει.

Η αφιλτρη χρυση εξαρταται ποτε την ειχες δοκιμασει,μεχρι πριν 1 χρονο ηταν κορυφαιο τσιγαρο,νομιζω γευστικα καλυτερο απο exellence,camel αφιλτρο και dunhill international.Το καλυτερο τσιγαρο της ελληνικης αγορας.
Αν το δοκιμασες τωρα τελευταια λογικο να μην σου αρεσει και εμενα δεν μου αρεσε

Ανώνυμος είπε...

έχω αρκετούς μήνες να την καπνίσω, την είχα καπνίσει το 2002-3 αρχικά νομίζω και έπειτα ξανά το 2010 δεν μου άρεσε ούτε τότε από άποψη γεύσης αλλά θυμάμαι ότι τα καπνά του ήταν πολύ ανοιχτού χρώματος με μία κοκκκινωπή κάπως απόχρωση άρα ήταν από χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Xθες το βραδυ καπνισα δυο τσιγαρα απο το κοκκινο μαλακο Pocket και μου φανηκε πολυ καλο τσιγαρο. Νομιζω το αδικεις καπως.

Ανώνυμος είπε...

μπα εγώ 5 θα του έβαζα αλλά και με το 4 δεν θα διαφωνήσω. Μεταξύ 4-5 βρίσκεται.

Ανώνυμος είπε...

δοκιμασα και εγω το pocket red μαλακο και ηταν ωραιο παρομοιο με το κανονικο.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Mεταξυ Pocket Gold ψηφιζεις σκληρο ή μαλακο?

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Πέτρο η μαλακή έκδοση είναι μακράν καλύτερη.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, περισσότερο άρωμα.

Costas είπε...

Διαφωνω.Το pocket gold σκληρο εχει πολυ περισσοτερο ανατολιζουσα γευση απο το μαλακο.
Γενικα στα ποκετ προτιμω τα σκληρα,ειναι ανωτερα ποιοτικα και γευστικα

Costas είπε...

Πηρα marlboro pocket gold σκληρο.
Πλεον 3.30
Νομιζω οτι δεν εχει εκεινη την εντονη ανατολιζουσα γευση,το εχουν κανει πιο σκληρο και πιο αμερικαν μπλεντ.Παντως για lights εχει πλουσια γευση.
Στο μαρλμπορο λαιτς τα ποκετ υπερτερουν των king size.O καπνος υπερτερει και των δυο.
Στο μαρλμπορο κοκκινο ο καπνος μονο αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το ότι το pocket κόκκκινο είναι λίγο σκληρό δεν είναι κακό. Με ουίσκυ ταιριάζει τέλεια.

Ανώνυμος είπε...

Πλέον το pocket σκληρό ρίναι στα 3,50 ευρώ.

Unknown είπε...

Πολυ ωραιο τσιγαρακι το gold pocket pack σε σχεση με το regular size που ειναι πολυ μετριο.Τωρα γιατι δεν το βελτιωνει μονο ο παπαστρατος ξερει..

Blogger είπε...

Are you paying over $5 / pack of cigs? I buy all my cigs over at Duty Free Depot and this saves me over 60% from cigs.

Blogger είπε...

Did you know there is a 12 word sentence you can tell your partner... that will trigger deep emotions of love and impulsive attractiveness to you deep within his heart?

That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, look after and care for you with all his heart...

12 Words That Fuel A Man's Desire Instinct

This instinct is so hardwired into a man's mind that it will drive him to work harder than before to make your relationship the best part of both of your lives.

In fact, fueling this dominant instinct is so mandatory to getting the best possible relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

...You will immediately notice him expose his mind and heart for you in such a way he haven't expressed before and he will perceive you as the only woman in the galaxy who has ever truly tempted him.