ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μετανάστες στις ίδιες τους τις πόλεις …




Η κατάσταση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας πραγματικά έχει παραγίνει με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι τοπικές κοινωνίες να έχουν φτάσει στα όρια τους. Πλέον η Αθήνα μετράει επίσημα γύρω στις πέντε γκετοποιημένες περιοχές, στις οποίες η εγκληματικότητα βρίσκεται στα ύψη σε ποσοστά κατά μέσο όρο πάνω από 60% και μια διαρκώς διογκούμενη βόμβα για τη δημόσια υγεία που αν ‘‘εκραγεί’’ μπορεί πραγματικά να οδηγήσει τη δημόσια υγεία και υγιεινή, και συνακόλουθα το βιοτικό επίπεδο, σε επίπεδα προηγούμενων μακριών δεκαετιών. Αρρώστιες, όπως η φυματίωση επιστρέφουν στο προσκήνιο, ενώ ο ιός του HIV βρίσκεται πραγματικά σε μια άνευ προηγουμένου έξαρση. Η χρήση και το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών ανθεί και το παρεμπόριο δηλώνει παρόν και ακμαίο σε κάθε γωνία και δρόμο της Αθήνας. Ακόμα και στην Ερμού πωλούνται τα παραποιημένα προϊόντα έξω ακριβώς από τα μαγαζιά που πουλάνε τα αυθεντικά. Παράλληλα η παράνομη πορνεία εντείνει το πρόβλημα της δημόσιας υγείας, καθώς οι ιερόδουλες αυτές είναι αδήλωτες και δεν υποβάλλονται στους αναγκαίες τακτικούς ελέγχους για τα αφροδίσια νοσήματα.

Η κατάσταση αυτή, όπως είναι απόλυτα φυσικό, έχει εγείρει τα αντανακλαστικά της κοινωνίας και κατ’ επέκταση και του πολιτικού κόσμου. Ενός πολιτικού κόσμου που επειδή ακριβώς βρίσκεται στα όρια του είπε να κάνει το πολιτικό του ‘‘all in’’ στο θέμα των μεταναστών που για politically correct λόγους τους βαφτίζει λαθρομετανάστες. Έτσι μετά την διαρκή άνοδο της ακροαριστεράς στην Ελλάδα και της ανοχής της από την Ελληνική πολιτεία, ήρθε και η ώρα της ακροδεξιάς, η οποία σε ορισμένες περιοχές όχι μόνο έχει την ανοχή, αλλά και την ίδια την αποδοχή της Ελληνικής κοινωνίας. Το μείγμα, καθ’ αυτόν τον τρόπο, που διαμορφώνεται είναι λίαν εκρηκτικό και επικίνδυνο. Η κατάσταση προϊούσης της οικονομικής δυσπραγίας εντείνεται και αναμένεται να ενταθεί ακόμα περισσότερο.

Πέρα, όμως, από στρογγυλεμένους πολιτικούς λόγους το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν λύνεται με ημίμετρα. Ούτε ένα κέντρο κράτησης θα μας σώσει ούτε oi πολιτοφυλακές. Γιατί τι θα γίνει όταν θα τελειώσουν τα κονδύλια της Ε.Ε. για αυτά τα κέντρα ; Και όταν λόγω της απήχησης των πολιτοφυλακών χρειαστεί να πάνε σε άλλες περιοχές με αποτέλεσμα να μείνουν οι προηγούμενες περιοχές ‘‘αφύλακτες’’; Ας αντιληφθούμε επιτέλους ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο, πηγάζει από την Ελληνική πολιτική προχειρότητα και ανατρέφεται από το ρατσισμό (που λογικό είναι να θεριεύει σε τέτοιες συγκυρίες, σαν και αυτήν που βιώνει η χώρα μας). Μέχρι τότε εκατοντάδες μετανάστες θα έρχονται καθημερινά από τα διάτρητα ωσάν σουρωτήρι Ελληνικά σύνορα την ίδια ώρα που οι πολιτικές τσιρίδες διώχνουν τους ίδιους τους Έλληνες από τη χώρα τους.

Πηγή φωτογραφίας : Wikipedia - Author Apaleutos25

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μεταναστευτικό είναι γνωστό σε όλους. Τόσο η αυτοδιάθεση των λαών από την αριστερά, όσο και εθνική καθαρότητα από την δεξιά, αποδέχεται την εθνική ομοιογένεια. Η μετανάστευση που γνωρίζει η χώρα σήμερα δεν είναι η μετανάστευση της νέας πολιτικής ομάδας της ευρωπαϊκής ένωσης, που δεν πατάει ούτε δεξιά ούτε αριστερά, της ομάδας που πρεσβεύει τον κοσμοπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση. Μιλάμε για εξαθλιωμένους μετανάστες από τον υποανάπτυκτο κόσμο, που όχι μόνο δεν δημιουργούν κλίμα παγκοσμιοποίησης και κοσμοπολιτισμού, αλλά αντίθετα παραμένουν πιστοί στην εθνική τους ταυτότητα. Με έναν τόσο απλό συλλογισμό καταρίπτεται το επιχείρημα της Ε.Ε. για την υπεράσπιση της μετανάστευσης.

Άλλωστε το όλο πνεύμα ενότητας και κοσμοπολιτισμού αποσκοπεί στην παραμονή των μεταναστών αυτών στην Ελλάδα καθώς οι περισσότεροι ήρθαν με σκοπό να εισχωρήσουν στις βιομηχανικές χώρες της Βόρειας Ευρώπης και όχι να παραμείνουν στην παρηκμασμένη Ελλάδα του μίζερου κομματισμού. Η Ε.Ε. χρειάζεται την Ελλάδα ως ανάχωμα για αυτό άλλωστε και η χρηματοδότηση των στρατοπέδων συγκέντρωσης καθώς κάλλιστα θα μπορούσαν να απελαθούν, μετά το πέρασμα όμως των συνόρων καμία κατεύθυνση δεν είναι βέβαιη.

Οι μετανάστες που συγκεντρώνονται φυσικά ούτε επιστήμονες είναι ούτε και πολιτισμικά μορφωμένοι. Αποφεύγουν την οικονομική εξαθλίωση και των πόλεμο ασκώντας κάθε μέσω για την επιβίωση και τους, από την παράνομη πορνεία μέχρι το εμπόριο ναρκωτικών και οργάνων. Δεν πρόκειται για άτομα ικανά να συμβάλουν στην κοινωνική και πολιτισμική πρόοδο της χώρας αλλά για παρασιτικούς οργανισμούς που τρέφονται από το μεδούλι της ελληνικής κοινωνίας και της παγκόσμιας ανοχής.

Περιττό φαντάζομαι να προσθέσω ότι το παρόν κλίμα ευνοεί την άνοδο ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, ελπίζω να δούμε έναν νέο Πεισίστρατο αν και ποιο πιθανό μου φαίνεται να δούμε έναν Μπατίστα.

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Μαύρο Ρόδο πιστεύω ότι ο ολοκληρωτισμός δεν είναι η λύση. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι μας έχουν φέρει σε τέτοιο σημείο ώστε έστω και φευγαλαία να επιδοκιμάζουμε αυτές τις πρακτικές είναι ενδεικτικό του περιρρέοντος στην κοινωνία κλίματος που καθαρά ρεαλιστικά ορώμενο είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ολοκληρωτισμός ποτέ δεν είναι η λύση, το ότι είναι όμως ένα πιθανό σενάριο είναι φανερό.


Την συνειδητοποίηση εγώ δεν την βλέπω, εγώ εξακολουθώ να βλέπω μία άβουλη και εντελώς μαζοποιημένη κοινωνία. Οι πολίτες ή θα είναι εντελώς αδιάφοροι για τα κοινά ή κομματικά υποταγμένοι, οι αγανακτισμένοι ήταν απλώς της μόδας.

peliplanwmenos είπε...

Καλά για τους αγανακτισμένους θα συμφωνήσω. Αυτό το ''κίνημα'' αγωνίζεται σε όρους φούσκας το χρηματιστήριο επί Σημίτη. Εγώ βλέπω μια κοινωνία που έχει ξυπνήσει μεν, αλλά ξανακοιμάται δε μπροστά στους εθνοσωτηρικούς λόγους. Αυτή, δυστυχώς, είναι η κατάσταση. Οπότε βρισκόμενοι σε τέτοιο λήθαργο όχι μόνο το μεταναστευτικό δεν πρόκειται να λύσουμε, αλλά ούτε και το πρόβλημα του σπασμένου φανοστάτη στη γειτονία μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο το κομματικό προσκύνημα που βλέπουμε από τη γενιά του Πολυτεχνείου. Είναι και η νέα γενιά, η οποία είναι πραγματικά κοιμισμένη χωρίς ίχνος συνείδησης. Πλήρης αδιαφορία για τα κοινά και απαξίωση οποιασδήποτε γνώσης. Ενδιαφέρον μόνο για τα μαλλιά, τα ρούχα και τίποτα άλλο, αν δεν φοράς vans και δεν είσαι κοντοκουρεμμένος με κοκοράκι για την νέα γενιά είσαι κάτι χειρότερο από σκύλος. Έτσι έχουμε μία νέα γενιά κοιμισμένη, μία παλιά γενιά υποταγμένοι και εμάς να μας τραβάνε μια μπροστά μία πίσω.

Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να δω μία Ελλάδα μη πολιτικοποιημένη, ακόμα και στα πρότυπα του κομματισμού. Αυτή η νέα γενιά δεν πρεσβεύει τον σοσιαλισμό, τον κομμουνισμό, την μοναρχία, την αναρχία, τη δημοκρατία, δεν πρεσβεύει απολύτως τίποτα. Αν τους πάρεις την ντουλάπα και το κινητό τους είναι νεκροί.

Νομίζω ότι στην νεολαία πρέπει να εστιάσουμε παρά στην αθεράπευτη κομματοποίηση των παλιότερων.

Unknown είπε...

όλοι είμαστε μετανάστες!

Blogger είπε...

Did you realize there's a 12 word sentence you can tell your man... that will trigger deep emotions of love and instinctual attraction for you buried within his chest?

That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, worship and look after you with his entire heart...

===> 12 Words Will Fuel A Man's Love Instinct

This impulse is so built-in to a man's mind that it will drive him to work harder than before to build your relationship stronger.

Matter of fact, fueling this all-powerful impulse is absolutely mandatory to achieving the best possible relationship with your man that the instance you send your man one of the "Secret Signals"...

...You will immediately notice him expose his soul and heart to you in a way he haven't expressed before and he will distinguish you as the only woman in the world who has ever truly appealed to him.

Blogger είπε...

In this manner my friend Wesley Virgin's autobiography launches with this SHOCKING and controversial VIDEO.

Wesley was in the army-and shortly after leaving-he unveiled hidden, "self mind control" secrets that the government and others used to get anything they want.

As it turns out, these are the same methods many famous people (notably those who "come out of nothing") and elite business people used to become rich and successful.

You probably know that you use only 10% of your brain.

Really, that's because the majority of your brainpower is UNTAPPED.

Perhaps this thought has even taken place IN YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head around seven years ago, while riding an unregistered, beat-up bucket of a car with a suspended driver's license and $3.20 on his bank card.

"I'm absolutely frustrated with living check to check! When will I get my big break?"

You've been a part of those those types of questions, isn't it so?

Your success story is waiting to happen. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

CLICK HERE To Find Out How To Become A MILLIONAIRE