ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Σε αυτό το topic θέλω στο μέτρο του δυνατού να αναφέρουμε τις καινούργιες τιμές (αν γίνεται και εν συγκρίσει με τις παλιές) των τσιγάρων που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, λόγω της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτές ήδη από τον Ιανουάριο και τις αόριστες εξαγγελίες γύρω από αυτό το θέμα.

266 σχόλια:

1 – 200 από 266   Νεότερο›   Νεότερο»
Πετρος ο Μποεμ είπε...

Βlack Devil 3,70 απο 3 Ευρω.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

3,80 ο old holborn

Costas είπε...

2.50 L&M 25αρι.

peliplanwmenos είπε...

Μόνο 2,5€ το 25αρι ;;;; Μυστήριο μου ακούγεται. Όντως οι καπνοί στριφτού είναι πανάκριβοι εν ελλάδι. Το Black Devil λόγω της μικρής και γρήγορης παραγωγής του ήταν το πρώτο τσιγάρο στο οποίο εμφανίστηκε η αύξηση. Κάτι ακούγεται ότι σύντομα το Davidoff σίγουρα θα χτυπήσει το 4ευρω.

Costas είπε...

δεν ειμαι σιγουρος για το l&m μπορει να ειναι με την παλια τιμη. με την αυξηση ισως παει 2,80 ή 3,00.

hepy είπε...

Αγορασα σημερα Sante αφιλτρο..
2,80..Πριν κανα μηνα το ειχα αγορασει 2,50..
Οποτε υποθετετω ανεβηκε και αυτο.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Το Σαντε 2,40 ειχε. Θελω να δω ποσο θα πάει το Σαντε φιλτρο.

peliplanwmenos είπε...

Το sante φίλτρο το βλέπω να σκαρφαλώνει στα 4,10 με μεγάλη άνεση μην σου πω και παραπάνω.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Το Craven 3,80

giorgakis είπε...

paides
to lucky strike kserete an anebike?

peliplanwmenos είπε...

mexri stigmhs den exei anebei . isws gt kratane akoma ta paketa me thn palia timh. Sigoura pantws tha anebei ..

giorgakis είπε...

tnx
akoma ama kserete gia ton kapno karelia:)

peliplanwmenos είπε...

o kapnos tou karelia einai sta 3 euro . Ola ta tsigara - kapnoi - poura - pourakia akoma kai ta xartakia filtrakia tha auksithoun . Apla polla periptera kai psilikatzidika exoun megalo apothema paketwn kai gi ayto mporei na synexiseis na briskeis paketa sthn palia timh, idiws apo tsigara pou fernoun se megales posothtes h tsigara pou den poulane. Gi auto kai ta Black Devil epeidh agorazontai apo ta periptera se mikres posothtes htan ta prwta tsigara sta opoia fanhke h auksish !

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Camel Natural 3,90, Black Devil καπνος 4 Ευρω!

Ανώνυμος είπε...

pall mall 25αρι
απο 2.70 στα 3.20
κλεφτες ειναι ολοι τους.
αυξησεις κανους στους μισθους;;;;

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Η ΣΕΚΑΠ πάντως κρατησε χαμηλα τις τιμες και της δεινω συγχαρητηρια. Το BF ανεβηκε 30 λεπτα οταν τα αλλα της κατηγοριας του πηραν 60 λεπτα πανω και το GR ανεβηκε 40 λεπτα όταν τα τσιγαρα της κατηγοριας του πηγαν 50 εως 60 λεπτα πάνω.Ελπιζω η εταιρεια να ξαναμπει σε ανοδο αφου τετοιες κινησεις πρεπει να επιβραβευονται.

peliplanwmenos είπε...

Τα προιόντα Black Devil είχαν από τις μεγαλύτερες αυξήσεις. Η ΣΕΚΑΠ πάντως βλέπω αρχής γενομενης από τη συγκράτηση τιμών και ενόψει και των καινούργιων προιόντων να έχει πολύ μελλον αν παίξει έξυπνα και να είναι η μόνη εταιρεία που παρά την κρίση, αλλά και την υστεία στα καπνικά προιόντα εν γένει. Σημαντικό βήμα που θα την καταξιώσει στο καπνιστικό κοινό θα είναι η κυκλφορία τσιγάρων και ειδικά καπνών στριφτού με καλά ανατολίτικα καπνά. Στην τελική στην Ξάνθη είναι. Άν κινηθεί στο χώρο των ανατολίτικων θα καταξωθεί χωρίς υπερβολή ισάξια με την Καρέλια.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Την ΣΕΚΑΠ και εγω την βλεπω να επιστρεφει δυναμικα! Μην ξεχναμε πως μεχρι το 2004 ειχε μεριδιο αγορας 13,7!
Τωρα βλεπω πως η νεα διοικηση κανει σωστες κινησεις,με περιορισμενες αυξησεις τιμων,νεα προιοντα,συμμετοχη στον χωρο των πουρων κ.λ.π.
Περιμενω να δω τα νεα προιοντα,ειδικα τον καπνο.

peliplanwmenos είπε...

Και γω Πέτρο τη νέα Διοίκηση την βλέπω να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι και να έχει όραμα για την εταιρεία. Θα χαρώ πολύ να δω νέα προιόντα της ΣΕΚΑΠ στα περίπτερα. Πολύ καλή είναι και η συνεργασία της εταιρείας με τον συνεταιρισμό που φτιάχνει τα ελληνικά πούρα domenico για τα οποία πρόκειται να γράφω δυο λόγια στο μέλλον. Το καλύτερο προιόν της ΣΕΚΑΠ όπως έγραψε ένας φίλος στο μπλογκ είναι το ΣΕΚΑΠ έξτρα ξέρετε παιδιά που κυμαίνεται η τιμή του.

2 συμπληρώσεις

Ο άσπρος καπνός Black Devil είναι στα 3,80.

Συνεχίζουν να κυκλοφορούν οι καπνοί Marlboro παρά την αντίθετη φημολογία συνεχιζουν να κυκλοφορούν. Σε μεγάλο καπνοπωλείο της Αθήνας μου είπαν ότι δεν έχουν σχετική ενημέρωση από την εταιρεία. Βέβαια τον βρήκα με τιμή 3 ευρώ τον κόκκινο.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Το ΣΕΚΑΠ Εξτρα το ειχα αγορασει απο την Ξανθη περισυ το Πασχα προς 2,10 το πακετο. Στην Θεσσαλονικη δεν κατορθωσα να το βρω.Στην Αθηνα υπάρχει πουθενα;
Οι καπνοι Μαρλμπορο ειναι για το αναθεμα. Για ενα μυστηριο λογο στην Ελλαδα βγαινουν με αλλο πακετο και αλλο χαρμανι. Απο Γερμανια που ειχα καπνισει καπνο Μαρλμπορο σε μεταλικο κουτι τον 140γρ. η γευση ηταν εντελως διαφορετικη και το πακετο ηταν το κλασσικο ερυθρολευκο.
Για τα Domenico εχω και εγω πολυ θετικη γνωμη.Αν και γενικα δεν ειμαι φιλος του πουρου,μια αποψη την διατυπωνω αφου εχω καπνισει σχεδον ολες τις Κουβανεζικες μαρκες + αρκετα απο Δομινικο.Το Domenico στεκεται χαλαρα πλαι τους ενω πιστευω πως θα μπορουσαν να κανουν μεγαλη καριερα στο εξωτερικο(και ξενες εφημεριδες τους εχουν κανει αφιερωμα) και περισσοτερο στις ΗΠΑ που ειναι η μεγαλυτερη αγορα πουρων με εμπαρκο στα Κουβανεζικο,τα οποια εχουν τεραστια ζητηση στην μαυρη αγορα.Το Domenico ας μην ξεχναμε γινεται απο Κουβανικη ποικιλια,που καλλιεργηται στην Ελληνικη γη.
Η ΣΕΚΑΠ επισης σκοπευει να βγαλει και δικα της πουρα με βιολογικο φιλτρο.

peliplanwmenos είπε...

Ο γερμανικός ο μαλμπορο έλεγε τίποτα ? Το πούρο με βιολογικό φίλτρο θα είναι σίγουρα μια μεγάλη επανάσταση καθώς το πούρο είναι σίγουρα πολύ πιο βαρύ σε σχέση ακόμα και με το πιο βαρύ τσιγάρο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή την αγορά - ειδικά για καπνιστές σαν και μένα ου κατεβάζουν κανονικότατα κάτω τον καπνό του πουρου.. Τα domenico τα ζητάνε πολύ οι τουρίστες. Μην νομίζεις ο μερακλίδες αμερικ΄νοι του πούρου ζητάνε τα κουβανέζικα γιατί η μάζα των αμερικάνων συνειδητά δεν αγοράζουν κουβανέζικα λόγω πολιτικής στάσης. Απ' ότι ξέρω και οι Αμερικάνοι βγάζουν καλά πούρα. Η εδρα της αμερικάνικης παργωγής πούρων είναι το Μαιάμι της Φλόριδα που χρησιμοποιούν αρκετά καπνά από Άγιο Δομίνικο. Και γω δεν δηλώνω μεγάλος φάν των πούρων, καθώς πιστεύω ότι ένα καλό τσιγάρο μπορεί να σου προσφέρει καλύτερες στιγμές απόλαυσης. Από τον τομέα των πούρων ξεχωρίζω τα cigarillos καθώς αν και δεν είναι ''καλό'' μου αρέσει να κατεβάζω τον καπνό στα πούρα. Ρωτάω γα το ΣΕΚΑΠ έξτρα, καθώς απ' ότι λέγεται είναι το μόνο αξιοπρεπές ανατολίτικο που έχει μείνει στην Ελλάδα και σκέφτομαι να παραγγείλω προς δοκιμή.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Ο Γερμανικος ο Μαρλμπορο τα εσπαγε.
Το πουρο πιστευω δεν χρειαζεται φιλτρο,αφου συνηθως κατεβαζεις ελαχιστο καπνο,δεν εχει χαρτι,δεν εχει χημικα. Γενικα το πουρο σπανια "στελνει" κοσμο στο υπερπεραν,οπως και η πιπα αλλωστε,ομως σαν καπνισμα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.Η πιπα ειναι καλη φαση, ομως στην Ελλαδα οι καπνοι ειναι οι ακριβοτεροι στον κοσμο(διπλασιες τιμες ακομα και απο Αγγλια),λογο ανυπαρκτου κοινου,ενω για τον ιδιο λογο δεν υπαρχει και ποικιλια.
Για την Αμερικη και τα Κουβανεζικα κανεις λαθος, ειναι αριστη επενδυση λαθρεμποριου,με πολυ μεγαλη ζητηση. Το ξερω επι προσωπικου αφου καποτε γνωριζα δυο ελληνοαμερικανους(ο ενας αστυνομικος στην Νεα Υορκη) που βγαζαν τις διακοπες στην Ελλαδα στελνοντας πουρα Αβανας στην Αμερικη,τα οποία μετα μοσχοπουλουσαν.Τα ιδια μου ειπαν συγγενεις και φιλοι που ζουν στις ΗΠΑ.Παρεμπιπτοντως αν σου αρεσει ο καλος κινηματογραφος δες την ταινια Smoke,οπου η ιστορια εξελισεται μεσω λαθραιων κουβανεζικων πουρων.
Για το ΣΕΚΑΠ Εξτρα,μια δοκιμη αξιζει.Δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου σιγουρα,δεν ξερω ομως αν ειναι καλυτερο του Ασσος Φιλτρο.Το θεωρω παντως σιγουρα ανωτερο απο το Κιρετσιλερ ισως και το Καρελια Φιλτρο. Υπαρχει επισης και το Ξανθη καθως και το ΣΕΚΑΠ σπεσιαλ,επισης με ανατολικα καπνα,τα οποια δεν εχω καπνισει.

Ανώνυμος είπε...

paidia mia erwtisi...kapnizw edw k 5 xronia peripou malboro..alla me tin nea auksisi(3.80)den nomizw n to ksanagorasw.mipws kserei kanenas kapioa marka tsigarou sextika pio fthini i opoia na einai k sxetika kali??

peliplanwmenos είπε...

file koita h ali8eia einai oti oi xronioi kapnistes tou marlboro eidika toy gold dyskoleyontai poly na allaksoun marka kathws ta adra geustika xarakthristika toy marlboro dn tha ta broun. Ara ayto pou mporw na sou proteinw einai wraies kai ftines markes me entona xarakthristika geushs pou tha se apospasoun apo to marlboro. Bebaia ktitikhs shmasias einai poio marlboro kapnizeis wste na mporesw na kanw protaseis konta sto gousto sou .

Ανώνυμος είπε...

file peliplanwmene kapnizw to marlboro to kokkino.to klassiko dld..tha se euxaristousa polu an mporouses na me boithiseis..

peliplanwmenos είπε...

Το κακό με την Ελληνική αγορά ειναι ότι δεν έχει φθηνά american blend. Μόνο δύο έχει το Pall mall και το Winston. - red και τα δυο - . Το πρώτο απλά άστο. Δεν καπνίζεται με τιποτα. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Το δεύτερο το προτείνω ανεπιφύλακτα η χαρακτηριστική γλυκιά γεύση του προσφέρεται για μόνιμο κάπνισμα. Μετά πάμε στα παρεμφερή με τα marlboro red σήματα, αλλά με διαφορετικά χαρμάνια, αρκετά κοντά είναι λόγω δυνατής και οξείας γεύσης το καρέλια φίλτρο (ανατολίτικο χαρμάνι) και μετά ο ασσος φίλτρο μαλακό (βιρτζίνια ανατολίτικα) και τελευταίος ο ασσος φίλτρο κασετίνα (ανατολίτικο χαρμάνι). Τα τελευταία αυτά σήματα τα προτείνω ανεπιφύλακτα αξίζουν και με το παραπάνω για μόνιμο κάπνισμα. Τώρα δεν ξέρω μήπως αν δεν σε καλύψουν αυτά τα τσιγάρα στραφείς στον καπνό marlboro για τον οποίο οι αποψεις είναι συγκεχυμένες. Αξίζει για δοκιμή. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Μου κανει εντυπωση που σου αρεσει το Winston! Προσωπικα θεωρω πως θα επρεπε να με πληρωσουν για να καπνισω ενα πακετο απο ενα τοσο κακο τσιγαρο. Πιστευω πως η JT εχει ενα(κακο) χαρμανι για τα Camel και Winston,το πρωτο θεωρω πως εχει κυριως τα πανω κομματια του φυλλου και το δευτερο κυριως τα κατω.
Ενα φθηνο Αμερικανικο τυπου τσιγαρο που ειναι ψιλοαξιοπρεπες θεωρω το κοκκινο GR,25 τσιγαρακια μολις 3,20 με την νεα τιμη.
Απο τα υπολοιπα που προτεινεις ειμαι πολυ ζεστος με τον Ασσο μαλακο,αλλωστε τον καπνισα και ο ιδιος για ενα διαστημα,που ειναι μαλλον το καλυτερο φθηνο τσιγαρα.Καλα και τα Ασσος πλακε και Καρελια Φιλτρο.
Επισης για στριφτο, ψιλοκαλη περιπτωση εγινε ο καπνος του Καρελια,αφου ανατιμηθηκε μονο 20 λεπτα και τωρα κανει 3,20.

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα σε όλους! καπνίζω εδω και 3 χρόνια τα virginia slims τα γυναικεία(είμαι γυναίκα) και εχω τρελαθεί με τις ανατιμήσεις...ξεκίνησε στα 3 μετα ανέβηκε στα 3,30 ευρώ και προχτές το δυνατό χαστούκι 3,90 ευρώ!!!! είδα οτι γνωρίζετε πολλά για μάρκες τσιγάρων και χαρμάνια,θα με βοηθούσατε πραγματικά πολύ αν μου προτείνατε κάποια άλλη μάρκα κοντά σε αυτή γιατί θέλω ένα πακέτο καθε 3 μέρες και 3,90 είναι πολλά!! σας ευχαριστώ!!

peliplanwmenos είπε...

To Winston κόκκινο φίλε Πέτρο μου αρέσει αρκετά για τσιγάρο της κατηγορίας του και μάλιστα το θωρώ ανώτερο από το Camel, το οποίο για μένα δεν καπνίζεται με εξαίρεση ίσως το μπλέ. Τώρα αναφρικά με αυτό που λέει η φίλη μας. Θα μπορούσα να προτείνω το καρέλια μπλέ (πρώην lights) το οποίο περέχει βιρτζίνια καπνά και προσφ΄ρει ήπιο και γεμάτο κάπνισμα χωρίς να ενοχλέι καθόλου το λαιμό. Μάλιστα κυκλοφορεί και σε κατοστάρι (100'ς). Η τιμή του κάπου στα 2,80 €. Αξίζει και με το παραπάνω για μόνιμο κάπνισμα. Τώρα κάτι άλλο αξιοπρεπές και σε χαμηλό κόστος δεν έχω να σου προτείνω. Αξίζει πάντως με τρέχουσα τιμή τα 4, 30 καθώς ακόμα δεν έχει υποστεί ανατίμηση το George Karelias and Sons Excellence. Μοναδικό τσιγάρο των καλύτερων ποικιλιών virginia. Αξίζει να καπνίζεις λιγότερο (δεδομένου ότι απ' ότι γράφεις δεν καπνίζεις και πολύ) και να απολαμβάνεις τη μέγιστη δυνατή ποιότητα. Χαρμάνι μοναδικό ήπιο παρά τις υψηλές περιεκτικοτητές του με μοναδική αισθητική πακέτου - τσιγάρου. Αξ΄ζει έστω και για δοκιμή.

Ανώνυμος είπε...

σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βο'ηθεια σου.Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα, αν ξέρεις πόσο νικοτίνη και πίσσα έχουν τα καρέλια μπλού που μου προτείνεις γιατι τα προηγούμενα τσιγάρα μου είχαν 7 και 6 αντίστοιχα....επιπλέον, μήπως γνωρίζες αν τα καρέλια σλιμς είναι πιο ακριβά ή σε τι επίπεδα νικοτίνης και πίσσας κινούνται? Η αλήθεια είναι οτι σαν κοπέλα όταν συνηθήσεις τα τσιγάρα σλιμς σε στυλάκι"μακαρόνι" τα κλασσικά σου φαίνονται σαν σωλήνας!!

peliplanwmenos είπε...

Το καταλαβαίνω αυτό που λές. Τα Καρέλια μπλε έχουν πίσσα 7 μγ νικοτίνη 0,7 μγ και μονοξείδιο 6 οπότε είναι ίδια με την προηγούμενη μάρκα σου. Μάλιστα το Καρέλια μπλέ βγαίνει ενίοτε και σε πολύ στυλάτα συλλεκτικά πακέτα. Τα Καρέλια σλίμς που είναι η ναυαρχίδα της Καρέλια στο εξωτερικό ειδικά στη Βρετανία είναι μια πολύ καλή επιλογή, προσωπικά τα θεωρώ από τα καλύτερα σλιμ τσιγάρα που κυκλοφορούν στην αγορά και αυτά βιρτζίνια χαρμάνι. Με τιμή περίπου στο 3ευρω κυκλοφορούν σε διάφορες περιεκτικ΄τητες και τα βρίκεις σε όλα τα περίπτερα οπότε ρώτα τον περιπτερά σου να σου δώσει το πακέτα που είναι πιο κοντά στις δικές σου αναλογίες. Αν και πιστεύω μπορεις να βρείς μ ακριβώς τις ίδιες περιετικότητες καθώς οι διακυμάνσεισ σε πίσσα και νικοτιίνη είναι σε όλα τα τσιγάρα ίδια. Πάντως αν θέλεις να παραμείνεις στην σλιμ κατηγορία τότε συνιστώ Καρέλια ανεπιφύλακτα. Αν και τα κανονικά τσιγάρα χαρίζουν πιο πλούσιο κάπνισμα. Δοκίμασε για μένα και τα δύο. Το αισθητικό μην σε απασχολεί (που το νιώθεις σαν σωλήνα). Είναι ακριβώς το ίδιο όπως όταν έχεις να δεις μια φίλη σου μετά από πολύ καιρό και την βλέπεις με άλλο χρώμα μαλλιών ... !!!

Ανώνυμος είπε...

αχαχχαχαχα καλο!! σε ευχαριστώ πολύ θα τα δοκιμάσω απο σήμερα ;)

peliplanwmenos είπε...

Ελπίζω να βοήθησα και περιμένω την αποψη σου !

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Τα Καρελια σλιμ εχουν 6 πισσα και 0,6 νικοτινη τα κανονικα, ενω υπαρχουν και κατι γαλαζια με 3/0,3.
Νομιζω ακομα κοστιζουν 3 ευρω

Ανώνυμος είπε...

παιδια η χρυση κασετινα ποσο εχει παει?
και τα al capone?

peliplanwmenos είπε...

Η Χρυσή κασετίνα είναι στα 3,80. Τα Αλ Καπόνε έχω καιρό να τα φουμάρω, αλλά σίγουρα θα έχουν σκαρφαλώσει στο 7ευρω καθώς προ αυξήσεων είχαν 5,85 ..........

Ανώνυμος είπε...

BRΕ ΠΑΙΔΙΆ, ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΊς ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 'NEXT' TΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ; ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ;

Costas είπε...

ειναι αμερικαν μπλεντ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΤΙΜΗ 2.20-2.40 ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΦΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΤΑ LEADER-ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ.ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ l&m 20ΑΡΙ ΟΜΩΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 2.70
ΑΛΛΑ ΦΝΗΝΟΤΣΙΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ TA CHESTERFIELD 2.20 MAΠΑ.
GR 25AΡI ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ,ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΥΜΑΡΩ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ JOHN PLAYER 2.20-2.40 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΦΟΥΜΑΡΕΙ.
ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΥΠΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΙΦΤΟ-ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Koprodog είπε...

Τα Next είναι ο ορισμός της αηδίας...
Θα συμφωνήσω και εγώ για Leader, μια χαρά για τα λεφτά τους. Το 25ρι GR έχει σκαρφαλώσει στα 3.20 και το 20ρι νομίζω 2.80. Η κορυφή για`μενα στα φτηνά τσιγάρα. Ο Άσσος και τα Καρέλια φίλτρο δεν ξέρω πόσο έχουν πάει. Πάντως και τα ασσάκια μετράνε πολύ. Μετά υπάρχει και το Winston με 2.90, και αυτό πολύ καλό για τα λεφτά του. Επίσης και το West πρέπει να`ναι φτηνό, αλλά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω καπνίσει.

peliplanwmenos είπε...

Άσσος κλασσικό ωραίο τσιγάρο ελληνικής κατασκευής με μόνο 2,70 (οι λάτρεις του αμέριαν μπλέντ θα εκτιμήσουν την μαλακή εκδοχή του ε φίλτρο)όταν τα ΝΕΧΤ πλέον θ έχουν σκαρφαλώσει και αυτά στα 2,80. Το καρελάκι φίλτρο στα 2,80 βρίσκεται και προσφέρει ένα ικανοποιητικότατο κάπνισμα. Δεσ και στην σχετική κριτική. Αν είσαι λάτρης του βιρτζίνια τότε καρελάκι μπλε. Τρομερό τσιγάρο για τα λεφτά του.

Costas είπε...

καρελια μπλε 20αρι 2.90
καρελια φιλτρο κασετινα(αραδοσιακη)2.80
ασσος φιλτρο κασετινα(παραδοσιακος)2.70
ασσος φιλτρο μαλακο(παραδοσιακο) 2.80
Ενα τσιγαρο που κινηται πολυ τελευταια και ακουω πολυ θετικα σχολια ειναι ο ασσος premium 20αρι 2.90
Ξεχασα να αναφερω και τα φθηνοτσιγαρα west αλλα μην τα δοκιμασεις,πολυ μαπα
Ενα αλλο φθηνο σημα που εχει αναβαθμιστει τςρα τελευταια ειναι τα pall mall το οποιο κυκλοφορει και σε 28αρι πακετο που θα σου χρησιμευσει αν καπνιζεις πολυ.
Τελος ενα ακομη φθηνοτσιγαρο που μου αφησε θετικες εντυποσεις ειναι τα drum 20αρι 2.90

Costas είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JOHN PLAYER 20ΑΡΙ 2.10 (ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ)
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ-ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Costas.Πιστεύω και γω ότι το Leader κάτι κάνει.Κάπνιζα WEST Ασημί 100αρι μέχρι χθές που το πήγαν οι αθεόφοβοι στα 2,70, απο 2,20.Είπα δεν θα ας περάσει και έτσι το απόγευμα χθες πήρα LM 25αρι 2,50 το μπλε.Καλό μου φαίνεται...Ένα τσιγγάρο εγώ προσωπικά το καταλαβαίνω αν μου κάνει, απο γεύση νωρίς το πρωι με τον καφέ..Γιατί αμα πιω καπνίζω και άχυρα!!! Αν πάντως τα LM τα ακριβύνουν κιαλλο θα πω σε αλλο πθιο φτηνα....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ..

Costas είπε...

φιλε τα εχουν ηδει ακριβινει.
σε λιγο καιρο το 25αρι θα το βρισκεις 2.90
εγω παντος σου προτεινω τον παραδοσιακο ασσο μαλακο ή το σκληρο πλακε πακετο.ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. 2.70

Costas είπε...

ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΟΜΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτό θέλω να αποφύγω...Δεν έχω,μάλλον,πια σκληρό λαιμό!!!Συνέχεια βήχω... Θέλω να πέσω τωρα στα 8 και 7 από πίσσα νικοτίνη εννοώ.Κάπνιζα χρόνια Μαλμπορο. Και θέλω να βρω ένα αξιοπρεπές τσιγάρο, στα 2,50.Ούτε σεντς παραπάνω...Δεν θέλω με τίποτα να ξεπεράσω τα 5 ευρώ την ημέρα..Οπότε που πάμε; σε ποια μάρκα...Λίγο να αντέχεται τουλάχιστον!!!

Costas είπε...

ΛΟΙΠΟΝ...
ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΕ 2.50 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΦΘΗΝΟΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ* ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ Γ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ + ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
*ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ...ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ 20 ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 5-7 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ 1.50-2.00 ΕΥΡΩ!!!!(ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΡΙΒΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.....)
ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ...ΤΖΑΜΠΑ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΣ...

Costas είπε...

ΜΕ 2.50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ L&M 25AΡΙ ΜΠΛΕ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ 2.90
ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ...
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ JOHN PLAYER
20ΑΡΙ 2.10-ΑΚΥΡΟ- ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΛΟΣ ΔΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΠΑΕΙ 2.60
RONSON 20ΑΡΙ-2.60
CHESTERFIELD 20AΡΙ 2.20-ΘΑ ΠΑΕΙ 2.70
ΝΕΧΤ 2.20-ΘΑ ΠΑΕΙ 2.70
LEADER 2.40-ΘΑ ΠΑΕΙ 2.90
DRUM 20AΡΙ-2.90
ΑΣΣΟΣ PREMIUM 20ΑΡΙ-2.90
GR 25ΑΡΙ-3.20
L&M 25AΡΙ-2.90
L&M 20AΡΙ-2.70
WINSTON 20ΑΡΙ-2.90
PALL MALL 20API-2.90
AΣΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ 20ΑΡΙ-2.70
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΘΗΝΟΤΣΙΓΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ...ΟΛΑ ΜΕΤΡΙΑ......ΜΕ ΕΞΕΡΕΣΗ ΤΑ L&M KAI TON ΦΟΒΕΡΟ ΑΣΣΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

παιδια πηρα σημερα το 25 το LM ΚΟΚΙΝΟ
ειναι πονοκεφαλος !!

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχεις δίκιο σε όλα όσα λες και εγώ το άκουσα και το ξερω για το stop στα φθηνα...Φίλε Ανωνυμε: Μέχρι στιγμής το μπλε LΜ μου βγαίνει αρκετά καλά ...καλή γεύση..
Αυτά τα LEADER πόσο να κάνουνε; δεν έχουμε και κανα περιπτερά κολλητό να μας λέει τιμές και ντρέπομαι να ρωτάω Κιολας...
ΑΛΕΞ

Ανώνυμος είπε...

Ακυρο για LEADER...Μόλις 'σε προσεξα' 2,90;;; ΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΡΕ!!!ΤΑ LEADER 2.90;;; ΘΕΕ ΜΟΥ!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...ΑΗΔΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΚΙΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΑΛΜΠΟΡΟ ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ...ΔΗΛΑΔΗ 4Χ2=8 Χ 30 =240 ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΊΝΟΥΝ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΠΑΚΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...ΕΝΑ ΝΟΙΚΙ...ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;;;;ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ... ΑΛΕΞ

Costas είπε...

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΙΛΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ....
-ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

Costas είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ L&M ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ: TA 25ΑΡΙΑ RED ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ,ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ 20ΑΡΙΑ RED ΚΑΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΟ ΚΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ WINSTON KAI PALL MALL....
ΓΙΑ ΤΑ L&M EXΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η PHILIP MORRIS ΙΣΧΥΕΙ....
-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ-

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο Κώστα...Ξέρω Αλβανό που εδώ και τρια χρόνια, βγάζει 3.000 το μήνα..Μαύρα λέμε...Και δουλεύει σαν σκυλί όντως...Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ..Απλά απο αγανάκτηση το λέω...Έτσι μουρχεται να δοκιμάσω Άσσο κασετίνα, μιας και επιμένεις...:)
ΑΛΕΞ

Costas είπε...

-ΦΙΛΕ ΑΛΕΞ-
ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΤΗΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.
ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ LIGHT ΛΟΓΟ ΛΑΙΜΟΥ.
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ L&M ΜΠΛΕ ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ-ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-
ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ...
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΕΛΙΑ BLUE (20AΡΙ-2.90)ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.
CHESTERFIELD BLUE 20ΑΡΙ-2.70
GR ΜΠΛΕ 25AΡΙ-3.20 , ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Σ'ΑΡΕΣΕΙ.
-ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΙΦΤΟ...ΦΟΒΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-

Costas είπε...

ετσι!!!!ασσος...αφου στον ασσο μας αφησαν...:) ασσο δε θα καπνισουμε??

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ...ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ 'ΚΟΚΚΙΝΑ' ΑΦΕΝΟΣ ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ ΑΦΕΤΈΡΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΌ...ΘΑ ΔΟΚΙΜΆΣΩ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ -ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ...ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ 'ΚΟΚΚΙΝΑ' ΑΦΕΝΟΣ ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ ΑΦΕΤΈΡΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΌ...ΘΑ ΔΟΚΙΜΆΣΩ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ -ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

Costas είπε...

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ:
ΑΣΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΜΑΛΑΚΟ(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ) 2.70 -ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ.
-ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ-
ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΜΑΝΙ (10-0,7-9)
ΜΑΛΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΑΡΜΑΝΙ (10-0,9-10)
-ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ !!

Costas είπε...

MARLBORO(RED,GOLD) POCKET SIZE-3.00TO 20API
KARELIA SPECIAL-2.40 ΘΑ ΠΑΕΙ 2.90

Costas είπε...

PETER STYVESANT 25API 3.80
CAMEL FILTRO-AFILTRO 3.80
CAMEL NATURAL 3.90
DAVIDOFF 3.90
DUNHILL INTERNATIONAL 4.00 KASETINA
ROTHMANS INTERNATIONAL4.00 KASETINA
DUNHILL KING SIZE 3.90
ROTHMANS KING SIZE 3.90

Costas είπε...

καπνισα το ΑΡΩΜΑ.
Φοβερο τσιγαρο....καθως προκειται για ενα ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ αφου περιεχει ανατολικα ισως και μπασμα.
Η γευση που αφηνει ειναι καθαρα ανατολικων καπνων,για το χαρμανι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος τι ειναι μιας και το πακετο ηταν 4-5 ετων. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΙΑ...

Unknown είπε...

βρηκα σημερα ta john player(to red) με 2,10-ωομιζω οτι ειναι σημερινη τιμη-αν ξερει καποιος σιγουρα ας ενημερωσει-παντως δεν ειναι και ασχημο γ αυτη την τιμη,μπορω να πω μ θυμισε παλια prince(εποχης medium,lights κ.τ.λ)πικαντικη γευση και βαρυ.απο gr red 25,pal mall vomizw einai kalytera

peliplanwmenos είπε...

Θέλω τα john player να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή. Απ ότι έχω δει σε κάτι διαφημίσεις σε περίπτερα πρέπει στα 2,10 να κυμαίνεται εκτός αν μιλάμε για παλιά διαφήμιση και παλιά πακέτα, γιατί μου φαίνεται περίργο με τις νέες τιμές να κυκλοφορεί τσιγάρο με μόνο 2,10. Φίλε Κώστα μην δοκιμάζεις παλιά τσιγάρα είναι άκρως επικίνδυνα. Πάντως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η υπερχή των ανατολίτικων που αντέχουν ακόμα και στο χρόνο, με τη μοναδική μυρωδιά τους, ενώ με την πάροδο λίγων μηνών τα άλλα τσιγάρα, άλλων χαρμανιών, γίνονται άχυρο.

Costas είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ!....και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο

Costas είπε...

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ASTOR.
ΩΡΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ.
20ΑΡΙ 3.80

peliplanwmenos είπε...

Το Αστορ το είχα φουμάρει πριν 2 χρόνια. Μου είχε φανεί πρωτότυπο και ευχάριστο στο κάπνισμα, πάντως σίγουρα διαφορετικό από τα συνήθη χαρμάνια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Costas είπε...

pall mall 28ΑΡΙ 3.50
assos 25ΑΡΙ 3.20
GR 25ΑΡΙ 3.20

Costas είπε...

Ξανα δοκιμασα το GR RED 25ΑΡΙ.
Ομολογω οτι το ειχα αδικισει πολυ...
Ενα πολυ καλο τσιγαρο,ιδιαιτερο.
Η μυρωδια του!! και η γευση του δε μοιζει με κανενα....θελω να ρωτησω περιπλανωμενε αν εχει μεσα μπασμα.
(ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η σεκαπ εχει βαλει μεσα στο τσιγαρο αυτο μικρη ποσσοτητα μπασμα...)(αλλωστε και σε αλλα τσιγαρα της οπως πχ.κιρετσιλερ βαζει λιγο μπασμα,ετσι τουλαχιστον εχω ακουσει)
Παντως ανεξαρτητα απο το τι εχει μεσα ειναι πολυ καλο και πιστευω αν κυκλοφορουσε στο εξωτερικο θα εκανε μεγαλη επιτιχια -ειδικα σε βαλκανια και τουρκια.
Τελος θετικες εντυπωσεις μου αφησε και το Ασσος 25αρι red το οποιο ΔΕΝ ειναι american blend.
Γραψε δυο λογια και γ'αυτο...ευχαριστω.
*περιμενω ακομα παρουσιαση του αφιλτρου camel και του ασσου φιλτρο κασετινα.

peliplanwmenos είπε...

Το δοκίμασα το GR και πρέπει να ομολογήσω ότι είναι εντελώς αδιάφρο σαν τσιγάρο. ΔΕΝ πρόκειται να πληρώσω για να το ξανακαπνίσω με μια λέξη. Θα γράψω σίγουρα γι' αυτό. Κάποια ανατολίτικα έχει, αλλά χειρίστης ποιότητας. Άλλωστεόλα τα καλά καπνά της ΣΕΚΑΠ πάνε έξω. Επίσης την εταιρεία δεν την πολυενδιαφέρει να προωθήσει και να αναπτ΄θξει τα σηματα της καθώς πάει για διάλυση και εξαγορά από την Philip Morris. Συν το γεονός ότι αποτελεί προβληματική εταρία για την Αγροτική, και καθωςη τελευταία πάει για εκαγορά αντιλαμβάνεσαι ότι θα την διαλύσυν ή πουλήσουν την ΣΕΚΑΠ εν μια νυκτί. Έχω στο μυαλό μου πολλές κριτικές, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι με έχει ψιλοπιάσει η τεμπελιά του καλοκαιριύ γι' αυτό και δεν αναρτώ κάτι.

Costas είπε...

Mαλλον στο 20αρι GR πρεπει να αναφερεσαι που ειναι πολυ χαλια τσιγαρο...το δοκιμασα μια φορα και αηδιασα.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ 25ΑΡΙ ΜΙΛΑΩ.
Τελοσπαντων για το μπασμα δεν απαντησες, και θελω να ρωτησω αν τα σκετα ανατολιτικα καρελια-ασσος φιλτρο κασετινες εχουν καθολου μπασμα μεσα.Αν οχι, τι ποικιλια ανατολικα εχουν?
Τελος εδω και λιγο καιρο καπνιζω μονο μια μαρκα και ο λαιμος μου και το στομα παραμενουν χαλια....τι φταιει?? Δωσε καμια συμβουλη γιατι δε θα τι βγαλω καθαρη...

peliplanwmenos είπε...

ΦίλεΚώστα στο 25αρι αναφέρομαι. Μπασμά δε νομίζω να έχει, εκτός α έχει σε ανεπαίσθητς ποσότητες και σίγουρα όχι καλής ποιότητας. Τα Καρέλια Φίλτρο έχουν ουδέτερα ανατλίτικα καπνά αγρινίου. Τα άλλα έχουν καλά ανατολίτικα γεύσης. Βέβαια, όμως, όχι Α κλάσης. Αν και το καλοκαίρι με μπουχτίζει να τα καπνίζω θα πρότεινα τσιγάρα τύπου Virginia που έχουν μαλακό και ήπιο σχετικά καπνό. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ρυσή Κασετίνα την άφιλτρη εκδοχή. Μιλάμε για το ΤΣΙΓΑΡΟ. Προσωπικά την θεωρώ ανώτερη και από το excellence. Μείνε, ΄μς, σταθερά για κανα μήνα σε μια μάρκα γιατί δεν σε βλ΄πω καλα. Και δοκίμασεαυτό που σου είπα πάλι με το τσάι. Καθώς, όσο οδυνηρό και αν είναι αυτό, να μείνεις καμια δυο μέρες άκαπνος.

Costas είπε...

Ναι το εχω δοκιμασει,ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
Δεν ξερω αν σε ολο το κοσμο υπαρχει τσιγαρο με τετοια γευση...

Ανώνυμος είπε...

για ποιο λέτε ρε παιδια;Γράψτε την μάρκα σας παρακαλώ.

peliplanwmenos είπε...

Για την άφιλτρη χρυσή κασετίνα ή αλλιώς George Karelias and Sons plain ovals λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα...Αν και αυτό που κατάλαβα πιο πολύ είναι ότι θα την έχουν σε χρυσή τιμή ε; Τι να πω... για μας τα φτωχαδάκια κανένα καλό τσιγάρο σε φτηνή τιμή; Τι προτείνετε ρε παίδες; Λίγο αξιοπρεπές νά'ναι μόνο...

Costas είπε...

αξιοπρεπες για το λαιμο ειναι τα pall mall red επειδη εχουν φιλτρο ανθρακα...2.70 το 20αρι.
φθηνο και καλο ειναι το l&m 20αρι red που ειναι και πολυ γλυκοπιοτο σα τσιγαρο.
ΤΟ GR 25AΡΙ επισης εχει μεγαλες πωλησεις..σε αλλους αρεσει πολυ σε αλλους καθολου...
Αν θελεις κατι παραδοσιακο και καλο δοκιμασε το ασσος φιλτρο κασετινα 2.70

peliplanwmenos είπε...

Η άφιλτρη χρυσή κασετίνα τιμάται στα 3,80. Αξίζει σαν τιγάρο, ειδικά το πρωί με τον καφέ εγγυάται το τέλειο πρωινό ξύπνημα. Από τα λεγόμενα φθηνά τσιγάρα, τα οποία τα προτιμώ και γω, θα πρότεινα άνετα τον άσσο παραδοιακό φίλτρο κασετινα και φίλτο μαλακό. Ωραία τσιγάρα, ειδικά το δεύτερο για τους λάτρεις του american blend (τιμή 2,70 €). Τα άλλα τσιγάρα που αναφέρει ο Κώστας δεν μου κάνουν καμία αίσθηση, όλα είναι ιδανικά για την πρόκληση πονοκεφάλου. Στην κατηγορία των τσιγάρων με φίλτρο άνθρακα προτείνω μακραν τα bf που πήραν και τη μικρότερη αύξηση στη λεγ΄μενη κατηγορία των ακριβών τσιγάρων και η τιμή τους διαμορφώνεται στα 3,50. Επίσης αξιοπρεπές θεωρώ και το winston red 2,90 € και το Καρέλια Φίλτρο στα 2,80 €.

peliplanwmenos είπε...

Να προσθέσω στα παραπάνω σχόλιο και τα άφιλτρα Καρέλια Αγρινίου (υπάρχει και σχετική κριτική) με τιμή τα 2,50. Αν και φθηνό το θεωρώ το δεύτερο καλύτερο τσιγάρο στην Ελλάδα. Δοκίμασε το αξίζει κάθε σεντ.

Ανώνυμος είπε...

εγω παιδια εδω και καποιους μήνες καπνίζω το ασσος gold (πήγε απο 2,4 στα 2,9) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος ,μετά απο αυτά που διαβασα ίσος δοκιμάσω και τα LM αν και μάλλον θα παραμείνω στον ασσο επειδή με ικανοποίησαν και επειδή είναι ελληνικά .καπνιζα 15 χρόνια marlboro ....αλλα στην τιμή που το πήγαν να το καπνίσουν μόνοι τους ...

Koprodog είπε...

Φίλε και τα LM τα βγάζει η Philip Morris, που βγάζει και τον Άσσο...
Τον Άσσο gold τον είχα καπνίσει πριν χρόνια και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως το LM μπλε (αντίστοιχο του Άσσου gold), που κάπνισα πριν κανα 2μηνο ήταν ένα μάλλον κακό τσιγάρο, που μου είχε αφήσει και μια αίσθηση ξεραϊλας στον λαιμό, για το LM κόκκινο πάντως μπορώ να πω πως την πάλευε μια χαρά. Καλό τσιγαράκι για τα λεφτά του.

peliplanwmenos είπε...

Το νέο κόκκινο LM των 2,70 € δεν καπνίζεται με τίποτα. Τον Άσο γκόλντ για να είμαι ειλικρινής δεν τον έχω καπνίσει. Για μένα όλες οι συζητήσεις γύρω από τα φθηνά τσιγάρα είναι περριτές όταν κυκλοφορεί ο πολύ καλός Άσσος φίλτρο μαλακό και κασετίνα με τιμή τα 2,70. Ο Άσσος φίλτρο κασετίνα με ωραία μυρωδιά ανατολίτικων γεύσης και πλούσιο άρωμα (100% oriental). O Άσσος φίλτρο μαλακός από την άλλη έχει πιο ήπια γεύση, ιδανικός για τους λάτρεις των τσιγάρων με χαρμάνι αμερικάνικου τύπου, καθώς περιέχει βιρτζίνια και ανατολίτικα καπνά. Παιδιά αξίζει με τα χίλια μια δοκιμή. Ίσως τα μόνα τσιγάρα των οποίων η τιμή δεν ανταποκρίνεται στην αξία τους ( η οποία είναι πολύ ανώτερη) .

Ανώνυμος είπε...

bghkan kainouria styvensant 20 kai 25 me 2,50 kai 3 eyro ekastos..ta exei dokimasei kaneis na pei entypwseis?

peliplanwmenos είπε...

ta exw dokimasei kai aksizoun. Pragmatiko VALUE FOR MONEY tis prosexeis meres tha yparxei sigoura kritikh .......

Costas είπε...

GR 20ΑΡΙ 3.00 ΕΥΡΩ (ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ME THN ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ)
ΚΑΙ ΟΧΙ 2.50 ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΜΟΝΟ ΤΟ LIGHTS ΒΡΗΚΑ ΤΟ FULL FLAVOR ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ....
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ LIGHTS AΝΑΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΡΑΦΕΙ CLASSIC.
ΧΑΡΜΑΝΙ MODERN ORIENTAL ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΕΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ VIRGINIA MEΣA.

Koprodog είπε...

Μιλάς για το GR Classic. Άλλο GR classic και άλλο GR International 20ρι. Το 20ρι international έχει 2.5
Επίσης, το κόκκινο classic, στην Ξάνθη κυκλοφορεί κανονικά, αλλά εκτός Ξάνθης απ`όσο ξέρω είναι δυσεύρετο...

Costas είπε...

ναι ετσι ειναι.
παντως και το classic lights καλο ηταν....
Μπραβο στην ΣΕΚΑΠ που εβγαλε το international μονο με 2.50 ευρω...ομως δε τα προοθησε οσο θα επρεπε

Costas είπε...

GEORGE KARELIAS AND SONS EXELLENCE
5 EYRO

black velvet είπε...

Και στα αζήτητα θα μείνουν..Τωρα που το PRINCE medium 3 euro και το STUYVESANT to κόκκινο 3 euro (ίσως ακολουθήσουν και τα άλλα STUYVESANT, πορτοκαλι κλπ-αν ξέρεις μου λές)δεν θα τα κουμπανε κατι τέτοια που έχουν 3,80 και 4 και 4,50....Είδωμεν...Εγώ ήδη καπνίζω το κόκκινο το 25άρι STUYVESANT και παρόλο που βήχω-από την αλλαγή μάλλον-αν μη τι άλλο έχω κάποια οικονομία...

peliplanwmenos είπε...

Ακρίβηνε υπερβολικά το excellence. Και, ίσως, δεν τα αξίζει τα λεφτά του πλέον. Πάντως θα αλλάξει ΠΑΛΙ η φορολόγηση στα τσιγάρα προς το πολύ ακριβότερο, καθώς πλεον θα υπάρχει πάγιος φόρος σε κάθε πακέτο τσιγάρα, όπως πχ συμβαίνει στις ΗΠΑ. Φίλε black velvet κινησεις σαν και αυτές που έκανε η ΒΑΤ εξόργησαν τον Παπακωνσταντίνου με αποτέλεσμα να προβεί στο σύστημα της πάγιας φορολόγησης. Πάντως για όσο ισχύει το τρέχον σύστημα φορολόγησης και το πιτερ και το πρινς είναι τρομερές προτάσεις για τα λεφτά τους, όπως και το μάλμπορο πόκετ σαιζ σαν δεύτερη οικονομική επιλογή μετά από τα άλλα δύο.

johnny είπε...

ΠΑΓΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΛΔ? ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ?

peliplanwmenos είπε...

Περίπου φίλε Τζόνι. Σήμερα η καπνοβιομηχανία καθορίζει τις τιμές των τσιγάρων και το κράτος απλά θεσπίζει το ποσοστό του φόρου επί της ήδη διαμορφωμένης τιμής (αναλογικά) και ένα μικρό ποσοστό πάγιου φόρου που καθορίζεται σε ευρώ ανά αριθμού παραγόμενων τσιγάρων (1000 στον αριθμό). Πχ αν η καπνοβιομηχανία καθορίζει την τιμή του πακέτου στα 2 ευρώ τότε προστίθεται ο μικρός πάγιος φόρος που αντιστοιχεί σε 20 τσιγάρα και ο αναλογικός φόρος.

Με τις νέες αλλαγές που προωθούνται θα ισχύει το εξής : Το κράτος θα καθορίζει τον φόρο που πρέπει να έχει το κάθε πακέτο τσιγάρα, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ. Δλδ αν το κράτος καθορίσει το φόρο σε 3 ευρώ τότε επί αυτού του φόρου η καπνοβιομηχανία θα πρέπει να αποφασίσει για την τιμή του προιόντος της, πχ θα ανεβάσει την τιμή άλλο 1 ευρώ για να καλύψει τα έξοδα και να βγάλει κέρδος. Ο ανταγωνισμός ουσιαστικά εκμηδενίζεται και το κράτος ελέγχει τις τιμές μην αφήνωντας τις καπνοβιομηχανίες να αναπτυχθούν και ο φόρος θα είναι υπερ μεγάλος σε σχέση με αυτά που ξέραμε ως τώρα. Με μια λέξη τέλος στα φθηνά τσιγάρα. Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου οι αποκλίσεις στις τιμές παίζονται στο 1 με 1,50 ευρώ η διαφορά θα είναι πιο αισθητή και πιο ζημιογόνος για την τσέπη του καπνιστή, καθώς ο φορολογικός έλεγχος του κράτους θα είναι απόλυτος.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Στις Ηπα αδερφε ενα πακετο Marlboro μπορεις να το αγορασεις 10,11 δολαρια στην Ν.Υορκη και 3-4 δολαρια στην Βιρτζινια ή στην Νεα Ορλεανη.Στους καταυλισμους τον Ινδιανων δε, αγοραζεις οτι μαρκα τσιγαρων θελεις αφορολογητα.
Για το Excellence αναγκαστηκα θα το αποχαιρετησω,περα απο σπανιες περιπτωσεις.
Αληθεια κυκλοφορει το Excellence στην Βουλγαρια; Θα παω τις επομενες μερες για δουλεια και εχω σκοπω να περασω τα 800 τσιγαρα που μου επιτρεπει ο νομος. Αν οχι, θα παρω Χρυση Κασετινα ή Marlboro με 2 ευρω το πακετο.

peliplanwmenos είπε...

Το ξέρω αυτό, γιατί κάθε πολιτεία έχει το προνόμιο να καθορίζει το ποσοστό του πάγιου φόρου μόνης της, γι' αυτό υπάρχουν και οι διακυμάνσεις αυτές από πολιτεία σε πολιτεία. Το Έξελενς στη Βουλγαρία αυτό και αν είναι έκπληξη. Η τιμή του όντως είναι άκρως αποτρεπτική πλέον. Πέτρο ξέρεις αν μπορείς να στείλεις με το ταχυδρομείο τσιγάρα από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα ;

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Στην Βουλγαρια η Καρελια εχει μεριδιο ανω του 10%,παιζει μαλιστα να εχει μεριδιο μεγαλυτερο απο αυτο της Ελλαδας. Την τελευταια φορα που πηγα θυμαμαι,περναω απο το τελωνειο,βλεπω τον τελωνειακο να καπνιζει Καρελια Λαιτς. Πιο περα ειναι ενας Βουλγαρος αστυνομος,στυλ αλα Ραμπο και πιανουμε την κουβεντα. Οπως μιλαμε αναβει ενα Καρελια Σλιμ.
Για τις ΗΠΑ μπορει να γινει.Παντως την τελευταια φορα που μου εστειλε Camel Turkish παιδικος μου φιλος Ελληνοαμερικανος,μου ειπε πως του βγηκε η ψυχη στο ταχυδρομειο αφου τα τσιγαρα τα ειχα χαρακτηρισμενα ως drugs(φαρμακα). Αξιζει τον κοπο παντως αν εχεις καποιον εκει να σου στειλει μερικες μαρκες που ομοιες τους δεν παιζει να βρεις εδω.Αν θες ρωτα και θα σου υποδειξω για οσες εχω καπνισει.

black velvet είπε...

peliplanwmenos
Έτσι όπως τα λές είναι και έτσι προσανατολίζονται..Επειδή όμως εδώέιναι ΕΛΛΑΝΤΑ, οι Βιομηχανίες θα βρουν κόλπα να κρατουν χαμηλά τις τιμές...Ειδεμή θα βάλουν ένα ωραίο λουκετάκι ή θα βρουν τρόπο να εκβιάσουν κάπως αλλιώς το κράτος...

-Ξέρει μήπως κάποιο φίλος αν και και τα Πορτοκαλί Stuyvesant θα πάνε 3 ευρώ, όπως τα κοκκινα;

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Κατ αρχας η χωρα που αναφερεαι λεγεται Ελλαδα. Η καπνοβιομηχανιες δεν κανουν κατι παρανομο, οι τιμες δεν ειναι καθολου φθηνες με βαση τους μισθους των ιθαγενων(οσοι εχουν μεροκαματα δηλαδη).Η φορολογιση στην Ελλαδα ειναι 85%,υψηλοτερη απο παντου. Το οτι προσπαθουν να κρατηθουν καπως οι τιμες,ειναι γιατι η καπνοβιομηχανια παραγει σχεδον χωρις κερδος,και οι πωλητες καπνου δουλευουν με 5 λεπτα το πακετο,εκει που δουλευαν με 30. Αυτα που εγιναν, επι κυβερνησης Τζεφρευ,στον καπνο τον βασικο χρηματοδοτη του Ελληνικου κρατους και την ραχοκοκαλια της μικρης επιχειρησης, ειναι τοσο χοντρα και δεν μπορουν να χαρακτηρισθουν τυχαια. Το δευτερο θυμα μετα τα 40000 χιλιαδες περιπτερα-ψιλικα που εβαλαν λουκετα και ταλλα τοσα που φυτοζωουν,ειναι η εγχωρια καπνοβιομηχανια η οποια δεν εχει τα αποθεματηκα των πολυεθνικων: α) η ΣΕΚΑΠ αν και εχει αρκετα μεγαλο μεριδιο αγορας,παει για λουκετο β) η Καρελιας οπως φαινεται πεταξε λευκη πετσετα στην εγχωρια αγορα και κυνηγαει τις εξαγωγες γ)Ακομα και η Παπστρατος που ανοικει στην Φιλιπ Μορρις σκεφτεται να σταματησει την παραγωγη της στην Ελλαδα και να την μεταφερει σε αλλη χωρα με λογικους φορολογικους συντελεστες

black velvet είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΙΚΉΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΝΤΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΩ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ. ΤΕΛΟΣ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ...

peliplanwmenos είπε...

Φίλε black velvet όλα τα peter πωλούνται προς 3 ευρώ. Απλά μερικά περίπτερα έχουν αποθέματα από κάποια είδη με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να τα πωλούν με 3,80.

black velvet είπε...

@peliplanwmenos
Σε ευχαριστώ πολύ.Σήμερα πήρα πορτοκαλί 25αρι με 3 ευρώ.Τα κόκκινα μου έχουν κάνει κόσκινο το λαιμό. Έμαθα όμως ότι και τα PRINCE, όλα τα μαλακά, έχουν 3 ευρώ. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το λευκο.Τι θα πρότεινες;

peliplanwmenos είπε...

Φίλε black velvet όταν το άσπρο το prince το έφτιαχνε η δανέζικη House of Prince ήταν από τα καλύτερα και πιο ιδιαίτερα τσιγάρα american blend και εκτιμόταν από τους καπνιστές. Το νέο άσπρο πακέτο που βγάζει η ΒΑΤ δεν το έχω δοκιμάσει καθώς μου έχει κάτσει καλά το πίτερ το κόκκινο. Βέβαια απ ότι κατάλαβα τουλάχιστον το κόκκινο πρινς της ΒΑΤ είναι κυριολεκτικά ένα Peter Styvesant με πιο βαρυσήμαντο όνομα και πιο ακριβό στην τιμή. Πάντως μάλλον το άσπρο θα το δοκιμάσω σύντομα και θα μπορώ να πω περισσότερα.

peliplanwmenos είπε...

To Marlboro pοcket size πωλείται με νέα τιμή τα 3,20 ευρώ. Πλέον η τιμολογική επανάσταση που ξεκίνησε από την ΡΜΙ οδεύει προς τη δύση της. Ας ελπίσουμε η ΒΑΤ να μην αυξήσε ι τις τιμές των peter styvesant και prince. Οψόμεθα ......

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Φυσικα και θα ανεβουν,αφου τωρα αρχιζει να προσμετραται η νεα αυξηση της 1ης Ιουλιου.

Costas είπε...

βγηκε ολντ ναηβη σε σχεδιαση αλα λμ!!!!! πανε στο μπλογκ τσιγαρα και πακετα

peliplanwmenos είπε...

Τα είδα φίλε Κώστα. Μεγάλη μπούρδα πιστεύω προσωπικα ότι τα κάνανε. Βέβαια μετά την αλλαγή του πλέον θρυλικού πακέτου στην ιστορία του καπνού του marlboro lights όλα τα περιμένω από την ΡΜΙ. Ας ελπίσουμε να μην αλλάξουν και τα πακέτα του παραδοσιακού old navy ή του σαντε. Είτε πέρνω πλέον lm ή old navy το ένα και το αυτό είναι. Άμα αλλάξανε και το χαρμάνι και το κάνανε σαν του Lm κλάψτα Χαράλαμπε, μιλάμε για ολική καταστροφή. Προσωπική άποψη ότι η ΡΜΙ θέλει να στρέψει τον κόσμο στα αμιγώς δικά της σήματα και να ''κλείσει'' οριστικώς τα σήματα του Παπαστράτου (βλ και αλλαγή στο ωραίο χαρμάνι του σαντε φίλτρο). Γι' αυτό οδηγήθηκε και στην δημιουργία ενός ταυτόσημου πακέτου με το lm ώστε να μην υπάρχει διαφορά για το καταναλωτικό κοινό.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Καλα δεν θεωρω πως το Μαρλμπορο Λαιτς ειναι το ιστορικο πακετο,μην τρελαθουμε κι ολας.Camel το κλασσικο σχεδιο,που ειναι ακομα στο αφιλτρο και Μαρλμπορο κοκκινο,θεωρω τα δυο κλασσικοτερα. Τα νεα Μαρλμπορο παντως ως σχεδια μου αρεσαν.
Τωρα για αυτο που λες για την PMI,απο οτι ειπαν απο την εταιρεια σχεδιαζουν να φυγουν απο την Ελλαδα,αφου η φορολογια ειναι 40% και ο Τζεφρευ τους τσακισε στις εκτακτες εισφορες. Τα κλασσικα Ελληνικα σηματα δεν τους ενδιαφερουν.Πιστευω πως αν φυγουν απο την Ελλαδα,θα τα σταματησουν ολα εκτος του Assos International που φτιαχνεται επισης στην Βουλγαρια και την Ρουμανια και μπορει να γινεται εισαγωγη απο εκει.

peliplanwmenos είπε...

Για μένα που ανήκω στη γενιά των καπνιστών μετά 2001 το ιστορικότερο πακέτο είναι το μάρλμπορο λαιτς. Συλλήβδην όλων των γενεών αδιαμφισβητητα είναι το κάμελ. Αυτά που λες για τον παπαστράτο ισχύουν και πολλές υγιείς επιχειρήσεις θα την κάνουν για χώρες των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης.

Costas είπε...

τι γινεται επιτελους με τον οld holborn yellow? ποτε ειναι καλος ποτε μαπα...και δεν εννοω μονο πως ειναι ο καπνος στη σακουλα, αλλα και στη γευση...το περιεργο ειναι πως ο καπνος μυριζει το ιδιο μολις ανοιγεις την καπνοσακουλα,ειτε ειναι καλος ειτε ειναι μαπα...αρα δεν μιλαμε για ασταθες χαρμανι απο την εταιρεια...απ'οτι υποψιαζομαι μαλλον εχει καποιο/α χημικο μεσα το οποιο ειναι πολυ ευαισθητο στις καιρικες συνθηκες αλλα κυριως στην παροδο του χρονου...

peliplanwmenos είπε...

Ακριβώς φίλε Κώστα. Η έκθεση άμεσα στον ήλιο, οι υψηλές ή η απότομη αλλαγή των θερμοκρασιών καθώς και η πάροδος μεγάλων χρονικών διαστημάτων επηρεάζουν την ποιότητα του καπνού καθώς και των προσθέτων του. Κυρίως, όμως, επηρεάζει την υγρασία, φυσική ή τεχνητή, που αυτός περιέχει, καθώς η τελευταία είναι καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα και τη γεύση του καπνού.

johnny είπε...

ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ "ΕΞΑΤΜΙΖΟΝΤΑΙ"ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΤΟΥ.
ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΠΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ , ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ , Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Τζόνι αυτό που λες για την υγρασία έχεις δίκιο, αλλά ισχύει και αντίστροφα αν προστεθεί λόγω συνθηκών υγρασία τότε το τσιγάρο γίνεται πάλι βαρύ (σε σχέση με το κανονικό). Αυτό που μου φαίνεται αδύνατο είναι να εξατμίζονται τα χημικά, όταν ειδικά το πακέτο είναι κλειστό. Γιατί όταν το πακέτο είναι κλειστό τότε τα χημικά που εξατμίζονται ξανααποροφώνται.

johnny είπε...

ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΞΑΤΜΙΖΟΝΤΑΙ" ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΕΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΑΠΑ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ".

Clearly_Unique είπε...

Παιδιά, με σώσατε! Είμαι φοιτήτρια και καπνίζω εδώ και χρόνια Marlboro, αρχικά τα κλασσικά Gold, και τα τελευταία δύο χρόνια τα καινούργια και πιο μικρά Gold Touch. Οι τιμές τους, τώρα στα 3,80 με σκοτώνουν, αφού το βδομαδιάτικο εξατμίζεται εκεί. Κι επειδή είμαι ιδιαιτέρως εθισμένη, πολλές φορές τείνω να μένω νηστική αλλά με τσιγάρα τις τελευταίες μέρες πριν τη χρηματοδότηση! Επειδή δούλευα 3 χρόνια περίπου κ έβγαζα αρκετά δεν είχα ασχοληθεί με την τιμή, αλλά τώρα πονάει η καρδιά μου κάθε φορά που βγάζω 10 ευρώ για δυο πακέτα. Σκέφτηκα τα Karelia Slims αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιο να πάρω γτ από ότι είδα βγαίνουν πολλά. Τώρα βρίσκομαι στα 6, 0.5, 6 με τα Gold Touch. Κάτι παρόμοιο ή και ελαφρύτερο ψάχνω. Ευχαριστώ συγκαπνιστές!

Costas είπε...

Πραγματικη οικονομια κανεις μονο με το ΣΤΡΙΦΤΟ.
Οχι μονο γιατι η καπνοσακουλα βγαζει πολλα τσιγαρα, αλλα και επειδη ασυνειδητα καπνιζεις λιγοτερο μιας και καθε φορα πρεπει να φτιαχνεις εσυ το τσιγαρο σου.
Οποτε μαθε να στριβεις, πραγμα καθολου ευκολο βεβαια για τους περισσοτερους,αν εχεις καποια φιλη /φιλο που κανει πες να σου δειξει.
Το gold touch που κανεις τωρα ψιλομουφα ειναι.
Σαν το gold το κλασσικο δυσκολα θα βρεις,το πιο κοντινο ειναι το marlboro gold pocket.Tιμη 3.20, ειναι ηπιο σε γευση και γλυκοπιοτο,αναλογιες εχει σαν του κλασσικου gold.
Eνα αλλο ειναι το styvesant μπλε 3.00 το 25αρι, ενω για τις αναλογιες του (4-0,4-4) εχει μια καπως πλουσια γευση.
Τελος δοκιμασε και το assos premium gold, 20αρι 2.90,εχει ηπια και γλυκια γευση,μοιαζει καπως με το davidoff gold που το προτιμουν γυναικες.

peliplanwmenos είπε...

Φίλη clearly unique προσωπικά θεωρώ τον καπνό στριφτού μια μεσοβέζικη λύση καθώς ο λάτρης των τσιγάρων και ειδικά των american blend, όπως είναι τα marlboro gold δύσκολα ικανοποιείται με τον καπνό και φτάνει να τον πετάει καθώς έχει μπουχτίσει πριν καλά καλά τελείωσει το σακκουλάκι. Αρκετά χρόνια καπνιστής ομολογώ ότι σπάνια έχω τελείωσει ολόκληρη καπνοσακκούλα. Βέβαια δοκίμασε τουλάχιστον ''πιλοτικά'' το στριφτό, καθώς μπορεί να ταιριάξει καλά με τα γευστικά σου γούστα. Να σημείωσω ότι κοντά στα marlboro που κάνεις είναι ο καπνός marlboro κόκκινοσ, μείγμα βιρτζίνια και μπέρλευ. Τα καρέλια σλίμς δεν στα συνιστώ, καθώς πορωμένοι καπνιστές american blend και δη και marlboro αφενός σπάνια ''αντέχουν'' να στραφούν σε άλλη μάρκα και αφετέρου άλλο τύπο χαρμανιού, καθώς τα καρέλια σλιμς περιέχουν καπνό βιρτζίνια, το οποίο προσωπικά τον θεωρώ αρκετά μονότονο γευστικά. Άσε και που απτικά θα έχεις πρόβλημα καθώς είναι σλιμ τσιγάρο. Δυστυχώς, το έχω παρατηρήσει αυτό, στον καπνιστή του marlboro δεν μπορείς να του πεις να ελαττώσει το κάπνισμα και έτσι να σώσει δαπάνες καθώς δεν θα το κάνει.

Καλά υποκατάστατα θεωρώ και γω, όπως προανάφερε και ο φίλος Κώστας το peter styvesant, αλλά για τα γευστικά σου γούστα το κόκκινο γιατί το μπλε θα σου φανεί υπερβολικά ελαφρύ. Μην διστάσεις στις σχετικά μεγάλες αναλογίες του κόκκινου είναι απαλό τσιγάρο (δες και σχετική κριτική) και το marlboro gold pocket size που προσωπικά το θεωρώ ανώτερο το marlboro gold (υπάρχει και σχετική κριτική). Καλή επιλογή είναι και το prince άσπρο μαλακό πακέτο, το οποίο βρίσκεται στα 3 ευρώ. Ελπίζω να σε κάλυψα. Για ότι άλλο θέλεις μην διστάσεις να γράψεις.

Koprodog είπε...

Από όσα φτηνά lights τσιγάρα έχω καπνίσει, τα μόνα που θα μπορούσα να κάπνιζα και μόνιμα είναι τα Chesterfield μπλε (γενικά θεωρείται μούφα τσιγάρο, αλλά τώρα πρόσφατα που το έχω καπνίσει από ένα φιλαράκι έχω μείνει υπερ του δέοντος ευχαριστημένος) και τα GR International μπλε από american blend, τα οποία μπορώ να πω πως είναι από τα λίγα lights τσιγάρα που έχουν ωραία γεύση και δεν μου ξεραίνουν το λαιμό, το GR Classic μπλε, το οποίο όμως έχει μία περισσότερο ανατολίτικη γεύση, ενώ τέλος θα μπορούσα να πω πως και το Old Navy 25ρι μπλε την παλεύει σχετικά καλά, αν και το παραβρίσκω ελαφρύ και θα το χαρακτήριζα μάλλον κατώτερο από τα 3 προηγούμενα, αλλά περί ορέξεως...

Ανώνυμος είπε...

Βγηκαν νεα L&m slim με τιμη 2.70 ευρω.Το mix slims με περιεκτικοτητα σε πισσα 1mg και το tune slims με πισσα 6mg

Costas είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ DAVIDOFF MAGNUM.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΥΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ...(7.50 ΑΠΟ 6.90 ΠΗΓΕ)

johnny είπε...

ΛΟΛ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΤΑΒΙΝΤΟΦ ΜΑΓΚΝΟΥΜ . ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΑΡΕ ΜΑΞΙΜ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΣΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 3ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ.

peliplanwmenos είπε...

Τα maxim slims είναι αλήθεια ότι τα καπνίζει πολύς κοσμάκης. Αν θυμάμαι καλά αυτά που προορίζονται για την Ελληνική αγορά φτιάχνονται στη Γερμανία. Αναφορικά τώρα με το davidoff magnum ποτε δεν μπήκα στον κόπο να το δοκιμάσω. Ειδικά όταν το Καρέλια Έξελενς θεωρείται απο τα καλύτερα τσιγάρα στο χώρο του Βιρτζίνια και έχει μόνο 5 € .

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Το Davidoff Magnum μια φορα τουλαχιστον πρεπει να το καπνισεις.Στην Ελλαδα βεβαια ειναι υπετιμημενο αφου κανει 7,5 Ευρω(5,60 σε Ιταλια). Φανταστικο τσιγαρο πριν μια δεκαετια με 1,2 και 14 αναλογιες. Αρκετα καλο μεχρι πριν 2-3 χρονια,χαλασε πολυ αργοτερα. Παντως ετυχε να κανω τρακα πριν λιγες μερες που ανανεωσε πακετο + χαρμανι και μου αρεσε αρκετα. Θα παρω πακετο μεσα στην εβδομαδα και θα γραψω και κατι παραπανω.

Ανώνυμος είπε...

Καπνιζω marlboro μαλακο εδω και αρκετα χρονια μιας που το αγαπημενο μου camel καταστραφηκε εντελως. Η αληθεια ειναι πως σαν τσιγαρο ειναι ακρετα ασταθες στο χαρμανι του και φυσικα η τιμη του εχει ξεφυγει αρκετα. Σκεφτομαι λοιπον να καταφυγω σε κατι πιο φθηνο ή στην αγορα καπνου. Τα virginia τα βρισκω πολυ μονοτονα, τα ανατολικα ειναι καλα, αλλα συναμα πιστευω πως δεν μπορουν να ικανοποιησουν απο μονα τους εναν καπνιστη διοτι δεν προσφερουν αυτο το ελαφρυ τσιμπιμα στον ουρανισκο. Εχετε καμια ιδεα για εναλλακτικη λυση??

peliplanwmenos είπε...

Φίλε μου μιας και εισαι καπνιστής μαρλμπορο τότε η μόνη συγγενής, κατ εμέ, γευστικά επιλογή είναι το Old navy (ΟΧΙ το παραδοσιακό, το κανονικό 25άρι). Από την πρώτη στιγμή που το κάπνισμα του έβγαλα το παρατσούκλι : <>. Αν καπνίζεις το κόκκινο marlboro τότε θα πας στο old navy το κόκκινο, αν καπνίζεις το γκολντ στο old navy το μπλε ....

Θα συμφωνήσω για τα βιρτζίνια χαρμάνια. Προσωπικά τα ανατολίτικα δεν με ενοχλούν. Αξίζει να τους προσφέρεις μια ευκαιρία. Με ένα πακέτο δεν μπορείς να αντιληφθείς αν σου κάθεται καλά στο λαιμό ή όχι .....

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω πολυ, θα κανω μια δοκιμη με το old navy αν και μου εκανε εντυπωση η τελυταια σου αναρτηση για τοAmerican Legend. Τα ανατολικα καπνα δεν με ενοχλουν καθολου, αλλα μολις τελειωσω το τσιγαρο νιωθω πως δεν εχω "ξεχαρμανιασει". Μου αφηνουν αυτην την αισθηση του ανικαποιητου. Θα ηθελα την συμμετοχη τους σε ενα τσιγαρο, το κανουν πιο περιπλοκο, αλλα καπνα 100% ανατολικα δεν με γεμιζουν. Απο καπνο εχεις καμια προταση?? (περαν του καπνου marlboro)

peliplanwmenos είπε...

Από τους καπνούς της Ελληνικής Αγοράς κανένας δεν με έχει γεμίσει. Μια περίοδο ένα κλικ για να καταναλώσω ένα δύο πακέτα το πάρα μα πάρα πολύ ήταν ο μάλμπορο, ο βαν νελ και ο Καρέλιας. Αλλά εφόσον μιλάμε για δύο πακέτα το πολύ, ο καλύτερος για μένα είναι μακράν ο μπλακ ντεβιλ ο μαύρος (δες και σχετική ανάρτηση)

Ανώνυμος είπε...

Παιδια τα Prince τα κοκκινα (μαλακη συσκευασια) ποσο εχουν? 3,80 ή 3 ευρω?

peliplanwmenos είπε...

Απ ότι ξέρω Φίλε το πρινς συνεχίζει να τιμάται στα 3 ευρώ. Βέβαια επειδή βγάλανε τώρα και το πρινς πόκετ σαιζ στα 3 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, ίσως ανεβάζουν το κανονικό στα 3,80.

Costas είπε...

-Βγηκε ASSOS 20ΑΡΙ ORIGINAL (red,blue)
Σα σχεδιαση ειναι ιδια με αυτη του 25αρι ασσου balanced red,blue...αν ειναι ιδιο τσιγαρο δε ξερω.
-Βγηκε ΑSSOS PREMIUM 25API (RED,BLUE)
Σα σχεδιαση ειναι ιδια με αυτη του 20αρι ασσου premium, το τσιγαρο ειναι το ιδιο.
-Βγηκε καινουριο COOPER 25ΑΡΙ (RED,BLUE)

Costas είπε...

ΤΑ DAVIDOFF ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ MAGNUM ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ.
ΒΕΒΑΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ.
DAVIDOFF 3.90
DAVIDOFF MAGNUM 7.50

Costas είπε...

Πηγα σημερα να παρω dunhill king size και το βλεπω στα 3.30!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΑΤ.
Απο 3.90 που ειχε τα χριστουγεννα,το πηγαν 3.80 και τωρα 3.30
Ειναι ενα πολυ καλο τσιγαρο,το θεωρω στη γευση λιγο ανωτερο απο το international.
Γευση πλουσια,γλυκια.
Φιλτρο καλυτερο απο του international.
Το κορυφαιο ειναι το συστημα που κλεινει,με αποτελεσμα το τσιγαρο να διατηρηται φρεσκο,σαν να ανοιγεις για 1η φορα το πακετο,καθε φορα!!!(οτι πρεπει γ΄αυτους που δεν καπνιζουν πολυ)
To μονο αρνητικο οτι δεν κινηται πολυ με αποτελεσμα να υπαρχουν αρκετα μπαγιατικα πακετα...
-ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΘΗΝΟΤΣΙΓΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ:STYVESANT 25API RED,3.00
DUNHILL KING SIZE RED 20API,3.30
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ!!-

peliplanwmenos είπε...

Το dunhill king size πάντα το θεωρούσα ανώτερο του Ιντερνάτιοναλ. Και τώρα που του χαμηλώσανε την τιμή θα γίνει σίγουρα must καθώς είναι τσιγάρο χωρίς πρόσθετα στο χαρμάνι και μάλλον ανώτερο του Peter Stuyvesant ποιοτικά. Θα το δοκιμάσω εν καιρώ. Απλά ας ελπίσουμε μαζί με τη μείωση της τιμής να μην επήλθε και μείωση της ποιότητας, καθώς η σειρά dunhill πάντα φημιζόταν για τον ποιοτικό της χαρακτήρα. To ανανεωμένο σχεδιαστικά davidoff gold το δοκίμασα γιατί το καφέ το θεωρώ για πέταμα. Ωχριά σε γεύση σε σχέση με το παλιό (λείπουν,μάλλον, τα αντολίτικα), αλλά το θεωρώ κάπως πιο ήπιο στο λαιμό σε σχέση με το παλιό. Βέβαια το νέο πακετάκι πολυτελέστατο μεν, απρόσωπο δε. Βέβαια δεν θεωρώ την αλλαγή τόσο απαίσια σαν και αυτή που έγινε στο μάρλμπορο.

Αναφορικά με τον Άσσο που αναφέρεις δεν έχω καπνίσει άλλον εκτός από τον παραδοσιακό. Και αν πρόκειται να κινηθώ στην οικογένεια σημάτων Άσσος πάντα θα πάρω τον παραδοσιακό.

peliplanwmenos είπε...

Η ΒΑΤ το τελευταίο διάστημα κινείται στρατηγικά και επιθετικά, καθώς ξαναπροωθεί μάρκες πεσμένων πωλήσεων, ώστε να επωφεληθεί και να αποκτήσει κοινό ποι ανήκει σε άλλες διεθνείς καπνοβιομηχανίες και παραδοσικά στις εγχώριες. Χωρίς να θίγει τα καθιερωμένα σήματα της που πουλάνε και με τιμή 3,80.Οι άλλες διεθνείς καπνοβιομηχανίες δεν προχωρούν σε άλλες ανάλογες κινήσεις με εξαίρεση την ΡΜΙ με το marlboro pocket size που μπορεί να είναι ένα μόνο προιόν, αλλά με τρομερό, όμως, κοινό. Οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες PMI και JTI ανήκουν σε επιχειρηματικούς κολοσσούς που δραστηριοποιούνται σε τεράστια γκάμα προιόντων οπότε δεν έχουν συμφέρον να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών για να επιβιώσουν. Όμως η επιχειρηματική δραστηριότητα της ΒΑΤ απ ότι ξέρω βασίζεται αποκλειστικά στην παραγωγή προιόντων καπνού, οπότε προχωρεί σε επιχειρηματικές κινήσεις επιβίωσης και συγκράτησης.

Ανώνυμος είπε...

ακουσα οτι τα GR 25 red ανεβηκαν στα 3.90 απο 3.20! Αληθευει? γιατι εγω δεν ειδα ακομα αυτη την αλλαγη?

Ανώνυμος είπε...

Δεν εγινε καμια μειωση στα Dunhill,απλα ο φιλος αγορασε πακετο που ειχε μεινει καιρο στο ραφι!

Costas είπε...

-ΑΚΥΡΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ DUNHILL KING SIZE-
ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΑ.
ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΙΣΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΦΡΕΣΚΟ KING SIZE ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
-ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ INTERNATIONAL...ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ...
-ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΟ DUNHILL ΚΙΝG SIZE ΤΩΡΑ?
-ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΣΣΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΙΑΚΟ ΚΑΠΝΙΖΩ.ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΤΑ DAVIDOFF GOLD ΔΕ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΚΑΦΕ( CLASSIC) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

Costas είπε...

To davidoff magnum χαλια δεν ειναι.
Απλα οι περισσοτεροι βρισκουν λιγο μπαγιατικο πακετο(βλεπεις εχει 7.50ευρο!!!τωρα) οποτε λογικο ειναι να μην τους αρεσει.
Πριν ενα χρονο περιπου το δοκιμασα και ηταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.
ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕLLENCE.
(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ).ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΚΡΙΒΩΣ...
Εμφανισιακα το πακετο ηταν οπως το βλεπεις στο ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ,και πανω εγραφε SUPREME VIRGINIA.
Την ανοιξη ή το καλοκαιρι φετος, τα davidoff αλλαξαν εμφανιση και χαρμανι.
Δοκιμασα το μαγκουμ πριν κανα μηνα.Δε μου αρεσε,μια δικαιολογια οτι μαλλον ειχε μηνει καιρο στο ραφι...
Αθηνα δεν ξερω που θα το βρεις,απο Βολο ειμαι.Λογικα σε καποιο duty free.Και στο mall μαλλον θα το εχουν.
ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΡΩΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.
Μην το παρεις απο duty free στο αεροδρομιο Ελ.βενιζελος,εχω ακουσει οτι ολα τα τσιγαρα στα duty free των αεροδρομιων ειναι 1-2σκαλες κατω σε ποιοτητα...γιατι γινεται αυτο δεν ξερω...

Costas είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ DUNHILL KING SIZE RED?
OΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙΜΕΣ-3.30,3.80....ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ??

Costas είπε...

ΒΓΗΚΕ ΝΕΟΣ ΚΑΠΝΟΣ COOPER.

peliplanwmenos είπε...

Αυτά και αν είναι νέα !!! Ξέρεις, μήπως, τι χαρμάνι είναι και τι τιμή έχει ........

Costas είπε...

Για τιμη και χαρμανι δεν ξερω,η ποσοτητα 40γρ. ειναι.
Απο το μπλογκ τσιγαρα και πακετα το ειδα.

ΟLD NAVY ΤΕΛΟΣ...(?)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΛΙΠ ΜΟΡΡΙΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ OLD NAVY 25API.
ΕΙΧΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ LM 25ΑΡΙ.

johnny είπε...

NEOS KAPNOS COOPER!!!!KAI 40GR??LOL RE PEDES TI ENIMERWSH EINAI AYTH POY EXETE? BRAVI .AN BGI O NEOS MAZI ME TON "NEO" POY ANAFERETE TI THA GRAPSETE? "H SECAP PHRE FORA KAI BGAZI AVERTA SHMATA"?

peliplanwmenos είπε...

Τα πραγματικά τρανταχτά νέα θα ήταν η ΣΕΚΑΠ να έβγαζε νέα σήματα. Είναι εξίσου, όμως, καλά νέα η δεύτερη Ελληνική Καπνοβιομηχανία να ενισχύει το portofolio της με παραλλαγές των ήδη υπαρχόντων σημάτων της. Ένεκα οικονομικής κρίσης θα ήταν καλό να υπήρχε και μια ακόμα εναλλακτική πρόταση στο χώρο του καπνού. Αν και βέβαια στο λινκ που παραπέμπεις φίλε Κώστα δεν μιλάει για νέο καπνό, αλλά για παραλλαγή του ήδη υπάρχοντος.

Πραγματικά διαφαινόταν ήδη απο την αλλαγή του πακέτου ότι το Old navy θα πήγαινε για απόσυρση και τη θέση του θα έπαιρνε το lm που είναι σήμα διεθνές και άρρηκτα συνδεδεμένο με την Philip Morris (Altria Group). Nα μην λησμονούμε άλλωστε ότι από τo 2011 τα πακέτα της πρώην Παπαστράτος θα αναγράφουν μόνο την επωνυμία Philip Morris (Altria Group).

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΝΑ ΚΕΝΤ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΩΡΑΙΟΣ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΣΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΤΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Unknown είπε...

σημερα πηρα για δοκιμη τα καινουρια cooper 25 kokino me 2,80 καλο τσιγαρακι φαινετε,ηπιο στο λαιμο σχετικα,καμια σχεση με τα παλια cooper... θα του εβαζα ανετα ενα 8.5/10

Ανώνυμος είπε...

Το δοκιμασα και γω το νεο κουπερ και μου αρεσε.Καλο τσιγαρακι για τα λεφτα του

Ανώνυμος είπε...

παιδια ξερει κανεις ποσο εχουν τα leader?Αυξηθηκαν???

Costas είπε...

Νομιζω 2.90 εχει

peliplanwmenos είπε...

Όλα τα τσιγάρα με τα νέα οικονομικά μέτρα θα αυξηθούν. Μερικά τσιγάρα λόγω αυξημένης κατανάλωσης ίσως εμφανίσουν αυτήν την αύξηση πιο γρήγορα. Τα Peter Stuyvesant ήδη πήραν αύξηση 0,20 λεπτών. Οπότε λόγω κατανάλωσης ίσως η αύξηση ήδη έχει εμφανιστεί στα Leader ..........

Costas είπε...

ΒΓΗΚΕ PHILIP MORRIS QUANTUM RED 25ΑΡΙ 3.20
TO ΔΟΚΙΜΑΣΑ...ΜΑΠΑ...ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΦΘΗΝΟΤΣΙΓΑΡΟ...

ΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤ...ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ FUTURA KENT ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ 3ΠΛΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ...
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?

Manolis είπε...

To Phillip Morris Quantum Blue (to klassiko palio diladi), to vrika simera se siskeuasia 25s me timi 3.20 euro. H palia timi tous se 20s siskeuasia itan 3.80. Megali meiosi kai +5 tsigara. Poly kala nea!

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Υποθετω πως αλλαξε και το χαρμανι. Επισης τα Καρελια Σλιμς κατεβασαν την τιμη του απο 3,70 σε 3,30

peliplanwmenos είπε...

Τον αρχή στο πόλεμο κατά των τιμών στα τσιγάρα έκανε η ΡΜΙ με το marlboro pocket size. Η κίνηση αυτή, όμως, δεν είχε την τεράστια επιτυχία που είχε το 25άρι Peter Stuyvesant (και μάλιστα ενώ απαγορεύονται οι διαφημίσεις τσιγάρων και δεν διαφημίστηκε πουθενά) που ξεκίνησε με 3 ευρώ και τώρα έχει 3,20. Ο κόσμος το αγοράζει συνεχώς γιατί συνδυάζει καλή γεύση και τρομερή τιμή ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζόύμε. Γι αυτό μάλλον η ΡΜΙ έχοντας μείνει πίσω στην αγορά των φθηνών τσιγάρων κάνει αυτήν την κίνηση. θα το δοκιμάσω σύντομα και θα γράψω δύο πράγματα .......

Ανώνυμος είπε...

paidia mhpws gnwrizete times gia godlen virginia 25g k camel 25g?

euxaristw

Ανώνυμος είπε...

Paidia poia einai ta pio fthina tsigara pou kikloforoun mporei na mou pei kapoios?

Ανώνυμος είπε...

LEADER KOKKINA,ΜΠΛΕ,CIEL,2,40 EYΡΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!

Costas είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ LUCKY STRIKE ΑΦΙΛΤΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Ή ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ??

peliplanwmenos είπε...

Απ ότι ξέρω δεν πρέπει να έχει σταματήσει η κυκλοφορία του ... Βέβαια είχε πάρει το αυτί μου παλιότερα μια σχετικη παραφιλολογία ότι θα σταματούσε η κυκλοφορία του ... Κάποιος βέβαια μόνιμος καπνιστής του μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα ....

Costas είπε...

-ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΑΦΙΛΤΡΟ ΛΑΚΥ-

Περασα τυχαια μπροστα απο ενα καπνομαγαζο με πουρα κυριως αλλα και με τσιγαρα και ειδα στην βιτρινα ενα πακετο αφιλτρο καμελ και ενα αφιλτρο λακυ.Ετσι μπηκα μεσα να ρωτησω αν κυκλοφορει ακομα το αφιλτρο lucky strike,μου ειπε οτι κυκλοφορει κανονικα και μαλιστα το βρηκα σε τιμη 3.80 που σημαινει οτι ειναι φρεσκο.Θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις,καθως αυτο που ειχα δοκιμασει παλιοτερα ηταν ψιλομπαγιατικο.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Costas είπε...

αν θες αμερικαν μπλεντ peter styvesant red σκληρο,ή αλλιως παραδοσιακος ασσος φιλτρο μαλακο ή κασετινα. Να ξερεις οτι αν δεν καπνιζεις συχνα, τα τσιγαρα αρχιζουν και μπαγιατευουν οταν ανοιχτουν απο 1 μερα και μετα...

Costas είπε...

Σχετικα με το αφιλτρο λακυ στραηκ:
μολις ανοιγεις το πακετο μια υπεροχη μυρουδια αναδυεται,Θα ελεγα οτι μυριζουν καλυτερα σε σχεση με τα αφιλτρα καμελ.Καθως το καπνιζεις καταλαβαινεις οτι προκειται για ενα ακρως αρωματικο τσιγαρο,αρωματα φυσικα απο τα καλα καπνα και οχι απο χημικα (οπως αλλωστε και στο αφ. καμελ).Για καταλαβεις καλυτερα τα αρωματα δεν εχεις παρα να εισπνευσεις απο την μυτη τον καπνο που μολις εβγαλες απο το στομα,γρηγορα ομως οσο ειναι πυκνος.Προσωπικα δεν εχω μυρισει καλυτερα αρωματα-αυτο και το αφ. καμελ-τα ξεχωριζω σε αυτον τον τομεα.Εκει που υστερει αρκετα σε σχεση με το αφ.καμελ ειναι στην γευση,δεν εχει την πολυπλοκοτητα της γευσης του καμελ...προκειται απλα για ενα γλυκοπιοτο τσιγαρο καθως σου αφηνει μια γλυκαδα στο στομα, χωρις ομως να σε μπουκονει(π.χ. καπνος καμελ / old holborn yellow)δειγμα τις απουσιας χημικων.
Καπνιζεται αργα και με μικρες τζουρες, οχι μεγαλες και βιαστικα.(οπως και το αφ.καμελ)
Και τα δυο εχουν αμερικανικα καπνα μεσα,το γραφουν στη συσκευασια.
Παντως αν ηταν να διαλεξω καποιο θα διαλεγα το αφ.καμελ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
peliplanwmenos είπε...

Φίλε Ανώνυμε δυστυχώς τα σχόλια σου έπρεπε να διαγραφούν από το μπλογκ. Το περιεχόμενο του μπλογκ, κείμενο στις διατάξεις της Ελληνικής Νομοθεσίας, όπως έχω δηλώσει απευθύνεται σε ενήλικους καπνιστές άνω των 18 ετών και σε καπνιστές που έχουν συμπληρώσει το νόμιμο όριο ηλικιάς στη χώρας τους που τους επιτρέπει να αγοράζουν είδη καπνού και είναι ήδη καπνιστές. Σκοπός του μπλογκ δεν είναι η προώθηση του καπνίσματος ακόμα και σε ενήλικα άτομα. Έτσι θα ήθελα να παρακαλέσω και τους αναγνώστες του μπλογκ να μην απαντάνε σε σχόλια ανηλίκων.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ανώνυμος είπε...

TA CLASSIC ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ 2,90 ΣΕ 3,20....ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

τα πρινσε τα χρυσα λενε?

Ανώνυμος είπε...

για virginia slim ξερουμε τιποτα?

Ανώνυμος είπε...

ta virginia slims ine poli kala kai piotika exoun vlikia geusi ipia kai strwti i timi tus omws ine sta 4 eurw an dn peiran au3isi apo ta xristougena.

Ανώνυμος είπε...

Κάπνιζα OLD NAVY,
συνεχίζω (αναγκαστικά) με LM.
Υπάρχει εναλλακτική πρόταση που να βρίσκεται κοντά στο OLD NAVY;

Ανώνυμος είπε...

ta assos international skliro

peliplanwmenos είπε...

Το Old Navy ήταν ένα πραγματικά ωραίο μετρημένο american blend τσιγάρο και ένα καλό value for money για την τιμή του. Το είχα καπνίσει αυτό το τσιγάρο. Μπορείς να βρεις τσιγάρα γευστικά κοντά σε αυτό, αλλά αν μπορείς γράψε αν κάπνιζες το κόκκινο ή το μπλε, ώστε να μπορώ να σου προτείνω κάτι τεκμηριωμένα.

Ανώνυμος είπε...

ta prince poso kanoun??????????

Ανώνυμος είπε...

prince express 3.20
prince malako/skliro 3.80
prince mauro 3.20

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω κατι και να μου δωσετε μια αποψη.ειμουν εδω και αρκετο καιρο ταξιδι αμερικη και εκει εκανα διαφορα σχετικα slim τσιγαρα.επειδη ομως δεν ξαιρω απο ελληνικη αγορα εχετε καποια ιδεα για κανενα ultra slim τσιγαρα?1 εως 3 πισσα.η τιμη δεν με ενδιαφερει καθολου καθως ενα πακετο το κανω μεσα σε 1 μηνα σχεδον!!! ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

To Karelia Slim νομιζω ειναι το καλυτερο.Βγαινει και σε 3mg

peliplanwmenos είπε...

Αν και δεν είμαι λάτρης των slim τσιγάρων, καθώς δεν τα έχω καπνίσει ποτέ, άντε μόνο σε καμιά τράκα, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα τα karelia slim που βγαίνουν σε διάφορες περιεκτικότητες και μπορείς να βρεις αυτή που σου ταιριάζει γευστικά. Επίσης καλά ακούγονται ότι είναι και τα Virginia slims τα οποία βγαίνουν και σε ωραίο γυναικείο πακέτο.

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη αν δεν εγινα καλα αντιληπτος αλλα ειναι αντρας αλλα επειδη ειχα και ενα προβλημα υγειας αλλα και επειδη προτιμω τα τσιγαρα να εχουν πισσα εως 4-5.μου ειπε ενας φιλος μου οτι τα μαλμπορο filter plus ειναι καλα για αυτο που ψαχνω αλλα δεν ξερω.ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

an 4axnis kati se slim to kalitero ine to virginia slim...aliws to R1 to kings size.

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα 2 δυο τα βρισκεις ευκολα στην αγορα?πηρα ενα winston white τωρα παρα πολυ ελαφρη αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.

Rock~FISH είπε...

genikotera ta vriskis eukola tulaxiston stis poleis ta exoun sxedon ola ta periptera... to winston genika ine xalia...f8ino slim ine to la femme alla dn lei kai polla...pantws stis analogies poumu anaferis 3-0.3-3 egw 8ewrw kalitero to silk cut kitrino alla se ligous aresi. to virginia slim pantws ine poli kalo 8a to latre4is...aliws dokimase diafora ultra lights sxedon ka8e gnwsto sima exi ekdoxi ultra lights

Ανώνυμος είπε...

mporis na ta vris paneukola isws to R1 na ine ligo pio diskolo alla sini8ws to exoun. an 8elis tin proswpiki mu apo4i protinw virginia slims to R1 ultra lights exi ne men gemati geusi alla dn ine toso piotiko

Ανώνυμος είπε...

παιδια σιγουρα ειναι και αντρικα αυτο τα ελαφρια τσιγαρα που μου λετε ή μονο γυναικεια.μην πηγαινω σε κανενα μαγαζι και με κοροιδευουν

Ανώνυμος είπε...

koita3e an elipes kairo apo ellada kai pesis se kanena periptera apo tin eparxia 8a su poulisei alla meta 8a gelaei mia bdomada an ine kanenas an8rwpos me mialo sto kefali tu logika oxi...alla esena ti se noiazi???

mono min ta emfanisis sti douleia...eidika an ise ka8igitis!!!!

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Eφοσον υπαρχει ζητημα υγειας,θα πρεπει να ξερεις πως ητε σε κανονικο μεγεθος ήτε σε σλιμ,η βλαβη ειναι ιδια. Οι καρκινογονες ουσιες παντως μειωνονται αρκετα στα τσιγαρα που εχουν φιλτρο ανθρακα. Υπαρχει και η Ελληνικη πατεντα φιλτρο ανθρακα + αιμοσφαιρινη, που δεν ειναι αλλη απο το τσιγαρο BF. Στις περιεκτικοτητες που σε ενδιαφερουν υπαρχει το BF πορτοκαλι(4 πισσα,0,3 νικοτινη) αλλα βγαινουν και ακομα δυο πιο ελαφριες εκδοχες,το Μωβ(2-0,2) και το ασημενιο(1-0,1).
Παντως εαν καπνιζεις ενα πακετο μηνα,ητε βαρυ ήτε ελαφρη τσιγαρο επιλεξεις,το ιδιο κανει.

Ανώνυμος είπε...

e kai esi pare ekei pera kana gauloises, kana karelia... slim 8elis!

peliplanwmenos είπε...

Τα virginia slims έχουν κακά τα ψέμματα ένα πιο ''γυναικείο'' χαρακτήρα και αυτό φαίνεται από το πακέτο (βέβαια μπορείς να τα βάλεις σε ταμπακιέρα) ενώ είναι ένα πολύ καλό τσιγάρο. Βέβαια προτείνω ανεπιφύλακτα και τα Karelia slim, σε αυτήν την κατηγορία. Αν δεν θέλεις να εγκλωβιστείς στην κατηγορία slim προτείνω και τα Silk Cut το οποίο είναι πολύ καλό τσιγάρο και παρασκευάζεται μάλιστα χωρίς πρόσθετα στο χαρμάνι. Πολύ καλό σήμα.

Ανώνυμος είπε...

νομιζω θα συμφωνησω με τον πετρο.θα παρω καποιο απο αυτα τα BF που μου ειπες για να δω.ναι εδω στην ελλαδα ειναι πολυ συντιριτικοι.εγω κανω ενα πακετο το μηνα και ειχα σκεφτει να παρω κανενα κανονικο αλλα δεν εχω βρει κανενα που να διατηρει την γευση του κανονικα για τοσο διαστημα.μονο ενα camel το καφετι και αυτο δν ηταν γενικα καλο

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Παντως βλεπω πολλους ανδρες(και μερικους εντελως brutal) ηλικιας 45-50+ να καπνιζουν slim. Δεν νομιζω πως πρεπει να κολλαμε σε ανοησιες και στερεοτυπα.
Κανενα τσιγαρο της προκοπης καπνισες στην Αμερικη,αδερφε?

Ανώνυμος είπε...

ναι δεν εχω παραπονο.ειχε malboro mentho πολυ καλα,winston black menthol τρομερα καλα και ας ακουγεται περιεργο,camel το κιρτινο αλλα και ενα που λεγοταν camel crush και κατι newport αν τα εχεις ακουστα.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση ομως το ποσο καλα ηταν τα chesterfield και τα lucky strike τα lights.σημερα εκανα δοκιμη τα lucky strike blue απο εναν φιλο και δεν εκανε τπτ.μονο μαλμπορο δεν δοκιμασα γτ δεν μου αρεσουν πολυ.παντος στην ελλαδα δεν εχει μεγαλη ποικιλια

Ανώνυμος είπε...

ta newport lights stin ameriki h ston kanada dn ime sigouros exoun tromeres polisis pantws.

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο πουλανε τρομερα.εγω ειχα δοκιμασει κατι gold 100s light οπου αυτα κανουν θραυση και ηταν πολυ καλα.στα newport μου αρεσει το μαλακο πακετο αλλα και γενικα κυκλοφορουν πολλα ωραια ειδη newport

Ανώνυμος είπε...

nomizw ta newport exoun kai poli kali ekdoxi me menta...edw ine para3enw pou dn kikloforun en exoun tetia epitixia e3agonte elaxista. an les ta usa gold lights ta exw akousta nomizw mono 100s bgenoun. stin ameriki mexri kai indianikos kapnos kiklofori pantws.

Ανώνυμος είπε...

ναι αυτο ειναι αληθεια.ειναι η εδεμ του καπνιστη.δν ξερω πως δεν εχουν ερθει ακομα στην ελλαδα.αυτα που λες με μεντα ειναι τα menthol και σχεδον ολες οι εταιριες απο malboro μεχρι camel εχουν εστω ενα.εδω κανενα

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Πέτρο θα συμφωνήσω μαζί σου αν το τσιγάρο είναι ωραίο δεν παίζει σημασία αν είναι slim. Με μόνη εξαίρεση το πακέτο των Virginia Slims τα οποία ενώ είναι ωραία τσιγάρα βγαίνουν σε άκρως θηλυκό πακέτο. Όντως τα Newport έχουν τρομερές πωλήσεις στις Η.Π.Α. και είναι ο ''ηγέτης'' στην κατηγορία των τσιγάρων μέντας. Η αλήθεια είναι ότι η αγορά της Ελλάδας είναι ''υποανάπτυκτη'' στο χώρο των τσιγάρων μέντας.

Ανώνυμος είπε...

στην ευρωπη κυκλοφορει κανενα menthol τσιγαρο?νομιζω οτι μονο τα ηλεκτρονικα που εχουν φιλτρα με γευσεις.δυστηχως πρεπει να αναπτυχθουμε λιγο οχι πως η αμερικη εχει μονο καλα τσιγαρα.εχει και εκει περα βλακειες

Ανώνυμος είπε...

e opou kai na pas 8a vris vlakies simasia exi kapia na 3exorizoun

peliplanwmenos είπε...

Απ ότι ξέρω στην Ελληνική αγορά κυκλοφορεί το Marlboro Menthol καποια παραπάνω πληροφορία δεν έχω, καθώς δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με αυτήν την κατηγορία τσιγάρων. Κυκλοφορούν επίσης φιλτράκια με μέντα για καπνό στριφτού. Καλός συνδυασμός που μου έχουν προτείνει είναι καπνός καρέλια με φιλτράκια μέντας.

Ανώνυμος είπε...

Τα τσιγαρα μεντας απευθυνονται στους μαυρους οι οποιοι σε ποσοστο 76% καπνιζουν μεντα. Το Newport βγαινει απο την Lorilard,την παλαιοτερη αμερικανικη καπνοβιομηχανια και ειναι το κλασσικο τσιγαρο του αφροαμερικανικου,οπως το Marlboro του λευκου.Φετος νομιζω τα Newport βγηκαν και σε εκδοχη χωρις μεντα για να πιασουν και το λευκο κοινο,αποψη για αυτα δεν εχω. Σε καποιες χωρες εκτος ΗΠΑ τα Newport και τα Kool κυκλοφορουν απο την ΒΑΤ,που εχει αγορασει τα διεθνη δικαιωματα της Lorilard.
Εμενα τα τσιγαρα μεντας μου φαινονται ολα παν-κατω ιδια. Ποο πολυ μου αρεσε το Marlboro Menthol Light. Επισης εδω κυκλοφορουν τα More Menthol,Salem,Lambert and Butler Menthol.Για το εξωτερικο μονο νομιζω πως βγαινουν και τα Καρελια Λαιτς και Σλιμ σε εκδοση μεντας.

Ανώνυμος είπε...

dn 3erw twra ti kapnizoun oi mauroi pantws stin eurpi ta tsigara mentas dn poulane ka8olou.stin ellada ontws kikloforun ta marlboro methol kanonika kai light alla apo oso akouw dn poulane tpt

pavlos doko είπε...

paidia kukloforei akoma o kapnos silk cut?ti timi exei?arxizo na paratao ton kitrino old holborn giati exo parei 3 sunaixomena paketa pou exoun ligotera kapno kai svinoun

Ανώνυμος είπε...

pote dn kikloforise kapnos silk cut apo oso gnwrizw mallon ton mperdeuis to kanoniko silk cut pantws ine para poli kalo. an 8es kati konta ston kapno su protinw camel h karelia an oxi sigura a3izi o golden virginia kai an exis geri krasi van nelle.
pezi se ligw kairo na er8oun kai oi kapnoi lucky strike pou opws katalavenete sxedon sigura 8a kanun 8rausi, mono to onoma arki gia pollous.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 266   Νεότερο› Νεότερο»