ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Η χώρα μας πλέον επίσημα εισήλθε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στον μηχανισμό Ευρωπαικής στήριξης. Τα μέτρα έρχονται ως αβάσταχτο φορτίο στις πλάτες χιλιάδων νοικοκυριών που ήδη εδώ και μια πνταετία στέναζαν. Όλα αυτά τα χρόνια χόρταιναν από μεγαλόστομα λόγια και τώρα βρίσκονται στην χώνεψη. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν ένας μονόδρομος στον οποίο η χώρα είχε εισέλθει από το 1989 απλά τόσα χρόνια προσποιούμασταν με τα λεφτά των Γερμανών (ΕΕ) ότι αυτός ήταν ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Ο Πρωθυπουργός πάλεψε όχι βέβαια όσο θα έπρεπε. Τα δώρα κρατήθηκαν, έστω έτσι, γιατί όμως τέτοιες ανισομερείς κλίμακες. Αυτή είναι η δίκαιη φορολόγηση και κατανομή των βαρών που υποσχόταν πρεκλογικά ;;; Και αυτό δείχνει κάτι. Ο κ. Παπανδρέου δεν αθέτησε απλά μια προεκλογική δέσμευση αλλά καταπάτησε και ευτέλισε μια ολόκληρη ιδεολογία της οποίας ηγείται ακόμα και σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα γιατί πήραν τα προηγούμενα μέτρα ;;; για να φάνε από τα εναπομείντα αποφάγια των νοικοκυριών ;;; Ο Πρόεδρος της Αξωματικής Αντιπολίτευσης τα λέει καλά ....... για θεωρητικό της οικονομίας. Μάλλον οι εσωκομματικές κόντρες (ναι κοροιδεύανε το ΠΑΣΟΚ που ακόμα και τώρα ενωμένο τραβά) έχουν αποπροσανατολίσει τον κ. Σαμαρά. Γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι 500.000 και πλέον συμπολίτες μας ψήφισαν έναν πολιτικό εκτός τόπου και χρόνου, απαιδεύτου περί τη πολιτική. Η κ. Παπαρήγα χρησιμοποιεί γλώσσα του 50 για όρους και επιλογές του 21ου αιώνα, πάντα πιστή στην παραδοση του κόμματος που ηγείται. Ο κ. Τσίπρας άφαντος κρύβεται πίσω από τις προμετωπίδες ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και ΠΑΣΟΚ για να πάρει γραμμή. Εντάξει θα πεί και δύο λογάκια. Θα πει σας στα λεγα. Έλα ρε γκουρού της πολιτικής. Εσένα περιμέναμε να μας διαφωτίσεις. Παράλληλα δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτοί που διέρρευσαν τα περί δημεύσεως των καταθέσεων. Οι καταθέσεις ΔΕΝ πρόκειται να δημευθούν. Ο κ. Καρατζαφέρης αγρόν αγοράζει και κάνει αντιπολίτευση τύπου ΠΑΣΟΚ στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες από την άλλη πραγματικά αγανακτισμένοι θα δουν χαλαρά τις ειδήσεις του ΣΤΑΡ και μέτα για ποτάκι - μπουζουκάκι. Ε τι να μην κάνουμε καμια κατάθεση να σώσουμε τον πολύπαθο κλάδο των τραγουδιστών. Γιατί ως γνωστόν πάμεστα μπουζούκια για να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα.

ΥΓ την Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγή χαρακτηρίζει η κ. Μέρκελ
ΥΓ2 Οι συγγενείς - υπαλληλοι στη Βουλή πάλι στο απυρόβλητο. Μα τι έργο παράγουν πια αυτοί οι άνθρωποι ;;;;;;;;
ΥΓ3 Οι 300 κοσμάρα ...
ΥΓ4 Γνήσιοι, και το τονίζω το γνήσιοι, Νεοδημοκράτες και Πασοκοι αγκαλιά από δευτέρα στα μπλόκα τους βλέπω.
ΥΓ5 Και τώρα ξέρετε, εσείς του ΠΑΣΟΚ, για να χαλαρώσετε τα πιστά σας στελέγχη απολύστε πέντε (φυσικά νεοδημοκράτες), αλλά προσλάβετε δέκα. Έτσι ρε αδερφέ γιατί γουστάρουμε. Σίγά τώρα που ήρθε το ΔΝΤ μην απομακρυνθούμε από τις πάγιες και αδιαπραγμάτευτες εθνικές μας θέσεις και παραδόσεις.

Για τσιγαράκι ούτε λόγος ....... Ας καπνίσουμε, ας προμηθευτούμε τώρα που μπορούμε..... Γιατί μετά άντε ένα με τον καφέ και αρθρόες ''εισαγωγές από Γερμανία - Ιταλία μας βλέπω.

4 σχόλια:

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Αδερφε η γνωμη μου ειναι πως η κυβερνηση ειναι παρανομη,αφου το συνταγμα δεν προβλεπει παραχωρηση της εθνικης κυριαρχιας. Επισης εκλεχτηκαν με συνθημα πως θα φαμε με χρυσα κουταλια.
Το προβλημα της Ελλαδας ηταν δανεισμου και παρουσιαστηκε απο την τρισκαταρατη μερα που Τζεφρευ ανελαβε αυτη την φουκαριαρα χωρα,αφου ο ιδιο το οδηγησε εκει.
Το μελλον πιστευω θα ειναι μια ελεγχομενη χρεοκοπια.Ο λογος που εφεραν το ΔΝΤ θεωρω πως ειναι γιατι μετα την καταρρευση θα μπορει να βαλει βαση των συμβασεων χερι στον πλουτο αυτης της χψρας νομιμα και με την βουλα. Μπρος σε αυτο που παιχθηκε τωρα,η κομπινα του χρηματιστηριου ειναι να χαμε να λεγαμε.
Τελος προδοτικα,χτυπιουνται με παρανοικες φορολογιες,τα μοναδικα που κρατουν την Ελληνικη βιομηχανια και μικροεπιχειρηση] καπνος +αλκοολ,ενω τραβανε και ενα εκτακτο χαρατσι στις κερδοφορες Ελληνικες επιχειρησεις που κανουν τα λαθος να εξακολουθουν να παραγουν σε αυτη την χωρα που καποτε λεγοτανε Ελλας.
Η κυβερνηση ειναι κατοχικη και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται. Η αριστερα την παλευει οσο μπορει,στον χωρο της Δεξιας τι γινεται; Ζητηται επιγοντως νεος ΕΔΕΣ,ΕΚΚΑ και αλλες υγειης αντιστασιακες ομαδες

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου Πετρο, συγγνωμη κιολας, με ολο το σεβασμο, πιστευω πως εισαι λαθος. Ποια αριστερα μου λες?? Τι εχει προτεινει μεχρι στιγμης και δεν το πηρα χαμπαρι?? Αντιδραση στη δραση και τιποτα αλλο. Οσον αφορα τον Σαμαρα, εκανε το εξης μνημειωδες: Ψηφισε οχι και μετα απο 2 βδομαδες θα συμμετασχει σε ευρω-συμβουλιο ολων των δεξιων παραταξεων που ψηφισαν υπερ της χορηγησης!!!! Και συ ρε Σαμαρα τι προτεινεις δηλαδη??? Να παμε για πτωχευση?? Να γυρισουμε στη δραχμουλα και να μας παρουν αμπαριζα ολοι οι υπολοιποι?? Οσον αφορα το ΠΑΣΟΚ, εχει ευθυνες τεραστιες για την κατασταση μας, αλλα μην τα μπερδευουμε, λιγα λαθη εκανε η σημερινη κυβερνηση. Δηλαδη ρε συ Πετρο, να μην φορολογησουν τις επικερδεις επιχειρησεις, να μην στραγγαλισουν τον σημοσιο υπαλληλο, να μην να μην...που θα βρουν τα λεφτα?? Οσον αφορα τα τσιγαρα, χτυπανε εκει που ποναμε αλλα εκει που οντως πρεπει να πονεσουμε για να καταλαβουμε...

peliplanwmenos είπε...

Προσωπικά για μένα ήταν μονόδρομος η προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας. Όμως ο πυρήνας των μέτρω που στηρίζου αυτήν την πιλογή ειναι λάθος, καταστροφικός θα τολμούσα να πω. Γι' αυτό ενώ συμφωνώ με την επιλογή αυτή δεν την στηρίζω καθως αντί να οφελεί τη χώρα την υποδουλώνει ανεθ όρων ΄χι στο ΔΝΤ αλλά στις αρπακτικές διαθέσεις των κερδοσκόπων.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Ενα βιβλιο που προτεινω ειναι το "Η μεγαλειωδης απατη του Ευρω" του Κωνσταντινου Κολμερ εκδ. Λιβανη 2005.