ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Αύξηση σε τσιγάρα - ποτά, μείωση σε επιδόματα (ΣΚΑΪ )

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΝΩ Ο ΦΠΑ ΘΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ 23% ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΥΜΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ 300 + ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΚΛΠ ΦΙΛΟΛΑΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 2 ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ, 1 ΜΟΝΟ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΛΠ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 3 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΔΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΝΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΖΙΦΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Η ΑΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ (ΒΛ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, ΛΙΒΥΗ, ΠΑΝΑΜΑΣ). ΑΜΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.





ΣΚΑΪ : Αύξηση σε τσιγάρα - ποτά, μείωση σε επιδόματα



ΣΚΑΪ : Πρωτομαγιά στη σκιά των σκληρών μέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: