ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

CAMEL ALERT








ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΜΕΛ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΘΗΚΗ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΘΗΚΗ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ........

10 σχόλια:

Costas είπε...

ΒΑΛΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Καπνισα στην τρακα χθες 2-3 Καμελ μαλακο στην τρακα. Οκ μια ψιλοβελτιωση μου φανηκε πως υπαρχει, οχι ομως απο αναβαθμιση καπνων αλλα παο εξτρα προσθετα. Τελος παντων,για να μην παρω κανενα στον λαιμο μου, δεν ξερω αν εγινε κατι μονιμο ή πετυχα σε καλο πακετο ή απλα ημουν σε φαση που μου εκατσε καλουτσικα το Καμελ.

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Πέτρο θα δοκιμάσω σύντομα το καμελ και δη και αυτο που ειναι στη μεταλλική θήκη, καθώς γενικά η μεταλική θήκη κρατάει πιο ωραία τα αρώματα του καπνού. Πάντως γενικότερα βλέπω αναβάθμιση της JTI Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Κάτι οι μεταλλικές οι ταμπακιέρες. Κάτι ο καμελ εσένσιαλ. Πάντως τις προάλλες φούμαρα ενα πακέτο winston red Το οποίο με ξετρέλανε ωσ τσιγάρο, ειδικά για τα λεφτά του. Καμία σχέση με το παλιό.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Μπα,εμενα συνηθως τα τσιγαρα απο τις μεταλλικες ταμπακιερες δεν μου αρεσουν. Τα Μαρλμπορο ειδικα,στην μεταλλικη κασετινα και το μεταλλικο μαλακο πακετο ηταν απαραδεκτα. Το Καμελ παντως πιστευω πως ειναι καλυτερο σε μαλακο πακετο.Επισης μου κανει εντυπωση πως σε χωρες του εξωτερικου(Αυστρια,Ιταλια σιγουρα) το ....Καμελ μαλακο ειναι δεκα λεπτα φθηνοτερο απο το Καμελ σκλ και κανει 3,70 αντι 3,80!
Για το Winston εξακολουθω να εχω την χειρωτερη αποψη,αφου το καπνιζει ο κουμπαρος μου και οταν ξεμενω προτιμω να μην καπνισω παρα να του κανω τρακα. Στην καλυτερη να καταφερω να καπνισω μισο τσιγαρο.

peliplanwmenos είπε...

Σου λέω τι λέγεται γενικά για τα μεταλικά κουτιά. Πάντως το ''μεταλικό'' πακέτο που είχε βγάλει τ μάλμπορο ήταν ουσιαστικά πακέτο. Πάντως το καμελάκι το μαλακό θα το δοκιμάσω. To winston με τι τμή το πέτυχες ; Έγω το νέο βελτιωμένο winston που αναφέρομαι είχε 2,90 €.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Ε ναι για το ιδιο πραγμα μιλαμε. 2,90 το 20αρι και 3,40 το 24αρι. Γενικα η JTI Germany οτι φτιαχνει ειναι για τα σκουπιδια. Παλι καλα που τα Silk Cut εμειναν Αγγλικης παραγωγης.

johnny είπε...

KAΛΗΜΕΡΕΣ , ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΠ/ΝΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ" ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ? ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ 2,90 ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ . ΧΘΕΣ ΠΕΤΥΧΑ ΠΕΤΥΧΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (LIMITED EDITION)ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΜΕΛ ΚΑΙ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΑΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΣΤΑ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ???

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Τζόνι απλά οριοθετώ τιμολογικά πιο winston εννοώ, καθώς λόγω πρόσφατης εμειριας το lm των 2,20 ειναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτό των 2,70. Σε καμία περίπτωση η βελτίωση ενός τσιγάρου δεν φαίνεται απο την τιμή. Εμένα πάντως μου αρέσειτο νέο winston Γιατί κάπνιζα και το παλιό και μπορώ να έχω άποψη.

johnny είπε...

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

peliplanwmenos είπε...

Εγώ ως παλιό εννοώ το winston των 2 και 2,20 ευρώ ....