ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ

Όπως παρατηρήσατε στο μπλογκ τρέχουν τρεις ενδιαφέρουσες ψηφοφορίες. Όποιος θα ήθελε να θέσει και κάποιο άλλο ζήτημα προς ψηφοφορία ας αισθανθεί ελεύθερος να το γράψει εδώ. Παράλληλα σε αυτήν την ανάρτηση μπορείτε να γράψετε τι θα θέλατε να δείτε παραπάνω στο μπλογκ, τι θα θέλτε να αλλάξω ή αν θέλετε να καταργηθί κάτι.


Με εκτίμηση,

periplanwmenos

17 σχόλια:

Costas είπε...

το μπλεντ virginia-oriental δε το ηξερα μαλλον αυτο αναφερει η παπαστρατος-φιλιπ μορρις ως ευρωπαικο χαρμανι...Π.χ. ασσος φιλτρο μαλακο και ασσος 25αρι.
Γενικα προτιμω τα σκετα virginia και τα σκετα ανατολικα....απο american blend μονο τα camel μου αρεσουν πια...

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά,αν γινόταν αυτά τα "τραγούδια του τεκέ" να βγουν ή να υπάρχει κάποιος τρόπος να το απανεργοποιούμε, πάω να διαβάσω κάποιο σχόλιο και συνεχώς πετάγεται ο Ζαγοραίος! ενώ εκείνη την ώρα ακούω εμπιθρι στο φούμπαρ.
John

Costas είπε...

οντως μου εχει σπασει τα νευρα ο ζαγοραιος, πλυση εγκεφαλου ΛΕΜΕ

peliplanwmenos είπε...

Μπορείτε να τον σταματήσετε τον ήχο από το σχετικό κουμπί. Πάντως έχετε δίκιο θα τα βγάλω.

Ανώνυμος είπε...

εγώ θα γούσταρα ένα forum να συζητάγαμε πιο άνετα και εύκολα
Γιώργος

Unknown είπε...

Γιώργο, γιατί δεν κάνεις και εσύ μια προσπάθεια για ένα τέτοιο forum;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ευχάριστος να έφτιαχνα ένα forum
Απλός θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει συμμέτοχη

Γιώργος

Costas είπε...

το forum τι ακριβως ειναι? κατι σαν blog?

Ανώνυμος είπε...

Το Forum (φόρουμ) είναι μια υπηρεσία όπου σε μια περιοχή ενός ηλεκτρονικού online πίνακα οι χρήστες με ένα κοινό ενδιαφέρον μπορούν να τοποθετήσουν τις απόψεις/σημειώσεις τους πάνω σε ένα θέμα. Τα φόρουμ χρησιμοποιούνται συνήθως για να υποβάλουν οι χρήστες ερωτήσεις, να μοιράζονται πληροφορίες, ή να συζητούν τις ιδέες τους.
Πιστεύω να κατάλαβες
Γιώργος

Unknown είπε...

Κοίταξε να δεις, αν ανακοινώσεις την έναρξη ενός τέτοιου forum σε blog όπως και αυτό τότε θα υπάρξει απήχηση... Δεν χρειάζεται άλλωστε για να δημιουργηθεί ένα forum να έχει χιλιάδες για να είναι ποιοτικό, διασκεδαστικό, ενημερωτικό, κοινωνικό κλπ κλπ... Και μέχρι 100 άτομα να μπούνε θα είναι οκ. Καλό κλίμα να υπάρχει και κουβαντούλα. Μπορείς βέβαια αν συμμετέχεις και σε άλλα forum να το διαφημίσεις και εκεί, είτε τοποθετόντας το link στην υπογραφή σου, είτε ανακοινώνοντάς σε κάποιο αντίστοιχο topic. Περιμένουμε για κάθε νέο πάντως.
Φιλικά.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Καλη ιδεα το Φορουμ, αν το κανεις ενημερωσε.

peliplanwmenos είπε...

Η ιδέα ενός Φόρουμ πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα. Πάντως αν κάνεις Γιώργο την όποια κίνηση θα χαρώ να σε ''διαφημίσω'' στον τεκέ και να βοηθήσω με αναρτήσεις κλπ κλπ. Πρακτικά όμως δεν μου αρέσει γιατί αφενός απαιτεί εξειδικευμένες γνωσεις χρήσης τουΙντερνετ, είναι δύσκολη η εποπτεία του καθώς και απαιτεί χρήματα για την αγορά του σχετικου '' διαδυκτιαού χώρου'', γι' αυτό σχεδόν όλα τα φορουμ που δεν ανήκουν σε επιχερήσεις κόμματα κλπ κλπ έχουν πάντα μικρές διαφημίσεις. ΕΠίσης πλήττεται στα φορουμ η ανωνυμία των χρηστών που θέλουν να γράφουν, κάτι που δεν γίνεται στα μπλογκ καθώς υφίστανται τα ανώνυμα σχόλια και εν τέλει τα προσωπικά σου σοιχεία, στα επώνυμα σχόλια, δεν βρίσκονται ση διάθεση ενος απλού ιδιώτη. Τέλος δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά κάθε φορ΄που πάω να μπω σε φορουμ γίνεται ο κακός χαμός.Τη χρήση του μπλογκ, προσωπικά, τη θεωρώ καλύτερη.

Αυτές είναι κάποιες σκέψεις φ΄λε Γιώργο για τις οποίες θεωρώ χωρεί συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε περιπλανώμενε θα σου δώσω μια απάντηση μιας και ξέρω άπω αυτά γιατί έχω φταίξει 2-3 φορυμ αλλά έχω υπάρξει και διαχειριστής σε άλλα
Άρα μπορώ να αναλάβω τον τεχνικό τομέα και την εποπτεία

Χρήματα δεν χρειάζονται, υπάρχουν αρκετά κάλοι free χώροι ώστε να φτιάξουμε ένα forum αρκετά καλό

Ανώνυμα σχόλιά μπορούν να γραφτούν σε forum

Μπάχαλο γίνετε ένα forum όταν δεν υπάρχουν κανόνες και καλή διαχειριστές

Αυτά από εμένα πιστεύω να σε κάλυψα
ότι άλλο θέλετε ρωτήστε

Από ότι κατάλαβα η περισσότεροι είστε θετικοί άρα να ξεκινήσω δουλειά?

Γιώργος

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Ξεκινα θα σου κανω και εγω αβαντα απο το Τσιγαρων Κριτικες.

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Γιώργο όντως με κάλυψες. Επειδή δεν σκαμπάζω πολύ από τα τεχνικά υπολογιστών εύλογο ήταν να έχω κάποιες απορίες !!!. Όπως και σου προείπα είμαι ση διάθεση σου για όποια βοήθεια προώθησης του φορουμ, αλλά και παραχώρησης κριτκών μου, καθώς θεωρώ ότι καλό θα ήταν να δημιουρηθεί μια αξιοπρεπής εληνική διαδυκτιακή κοινότητα γύρω από το τσιγάρο που όλοι αγαπάμε. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που μια ανάρτηση του τεκέ στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει μια νέα τετοια κίνηση. Προχώρα και ενημερωσε μας.

Ανώνυμος είπε...

http://tsigaro.forumotion.net/ to forum

Γιώργος

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Γιώργο το είδα το forum σου. Αν σνεχίζεις να διαβάζεις το τεκέ θα ήθελα να επισημάνω δύο μελανά σημεία αυτού. 1ον και κυριότερον παρά την αντίθετη διαβεβαίωση σου σε σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση ΔΕΝ επιτρέπονται τα ανώνυμα σχόλια στο φόρουμ που έχεις φτιάξει με κύριο επακόλουθο την προσβολή της ανωνυμία καθώς απαιτείται εγγραφή στο φορουμ με ανύπαρκτες διαβεβαιώσεις για το ποιος διαχειρίζεται τα στοιχεία αυτά . Δεύτερον εξίσου σημαντικό όταν πήγα νακάνω την εγγραφή το όριο ηλικίας που απαιτείτο για την εγγραφή ήταν ΜΟΛΙΣ τα 13 έτη κάτι το οποίο το θεωρώ λαμβανομένης υπόψης της πληροφόρησης και της νομοθεσίας το όριο ηλικίας να μην είναι τα 18 έτη. Αυτό τo θεωρώ ανεπίτρεπτο.