ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΤΣΙΓΑΡΟΚΡΙΤΙΚΗ : MERIT








Άλλο ένα προιόν της Altria Group (Philip Morris International). Το προιόν αυτό λανσαρίστηκε ώς έν ''υγιεινό'' τσιγάρο, η εναλλακτική στο να κόψουν το κάπνισμα, στην Αμερική. Μάλιστα θα διατηρούσε την ωραία του γεύση, λόγω της φόρμουλα enriched flavour, παρά τα χαμηλά του ποσοστά σε πίσσα και νικοτίνη. Ακόμα και στις ΗΠΑ κυμαίνονται στα 8 mg και 7 mg αντίστοιχα, περίπου, και αυτό δεδομένου ότι το marlboro gold χτυπάει στις ΗΠΑ 12 mg σε πίσσα. Παρ' ολα αυτά είχε προκληθεί σάλος από ις ουσίες που αυτό περιείχε, συμπεριλαμβανομένης της αμμωνίας. Επίσης εναντίον της εαιρείας είχε κατατεθεί μύνηση καθώς το τσιγαρόχαρτο καιγόταν υπεροβολικά γρήγορα σε σχ΄ση με τα πρότυπα καύσης. Πάντως στην βάση συστατικών της εταιρείας για το ελληνικό Merit δεν ανφέρεται ότι περιέχει αμμωνία.


Τώρα στο τσιγάρο. Τρομερό απολαυστικό χαρμάνι και ελαφρύ. Ωραία αρώματα και πλούσια καπνική υφή που δεν σε μπουχτίζει παρα τις χαμηλές περεκτικότητες του. Ιδανικό για τους λάτρεις των ελαφριών τσιγάρων που νιώθουν, ενώ δεν μπορούν να κάνουν βαριά, ότι το χαρμάνι των τσιγάρων τους δεν τους ικανοποιεί. Την καλή δουλεία σε αυτό το τιγάρο κάνουν τα πλούσια και ελαφριά burley. Ένα ωραίο πλούσιο και ενδιαφέρον Marlboro gold. Ειδικά ΄΄οτι πρέπει για το καλοκαίρι που τα βαριά τσιγάρα σε μπουχτίζουν και αναζητάς ένα ελαφρύ και γεμάτο τσιγάρο. Προσωπικά βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον και το πακέτο του. Βέβαια είναι πού γρήγορο στην καύση, ειδικά για τους λάτρεις των μεγάλων ρουφηξιών.

Τρέχουσα τιμή 3,90 €.

Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο ελαφρύ τσιγάρο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.


Βαθμολογία : 9/10 (στην κατηγορά των ελαφρυών τσιγάρων της ελληνικής αγοράς).

και 7,5/10 ως γενική.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://news.in.gr/ajax.aspx?m=Common.Pdf&Name=Article&la=1&aid=368830

Costas είπε...

το δοκιμασα. -ΦΟΒΕΡΟ-
με πιο χαμηλη τιμη και προοθηση θα εκανε ΠΑΤΑΓΟ...
μοιαζει με ενα ΥΠΕΡ-βελτιομενο marlboro lights...
ΑΡΝΗΤΙΚΑ: πολυ εθιστικο λογω της πολλης αμμωνιας που εχει,και τελειωνει πολυ γρηγορα.

johnny είπε...

ΤΟ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΜΜΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΦΟΥΛ ΕΞΑΡΤΗΣΗ , ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΜΩΝΙΑ .

johnny είπε...

ΜΕΡΙΤ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΒΗ? ΛΟΛ

peliplanwmenos είπε...

Τι εννοεί ο ποιητής johnny ???

Blogger είπε...

Are you paying over $5 per pack of cigs? I'm buying all my cigarettes at Duty Free Depot and this saves me over 70%.