ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

NEO MARLBORO POCKET SIZE




Η Philip Morris για άλλη μια φορά δείχνει πόσο καλά κατέχει το marketing στο χώρο του καπνού. Nέο της προιόν το Marlboro pocket size. Έχει κόψει κάτι από το φίλτρο και κάτι από το τσιγάρο γύρω στο ένα εκατοστό περίπου και το πουλάει στην τιμή των 3 ευρώ. Οπότε οι λάτρεις αυτής της μάρκας που στενεύονταν με τις νέες αυξήσεις θα βρουν σε αυτην την πρόταση της εταιρείας μια καλή εναλλακτική. Ας σημειώσουμε ότι κυκλοφορεί σε Pocket size το κλασσικό κόκκινο και το original (gold). Εγώ προσωπικά κάπνισα το γκόλντ. Τρομερό τσιγάρο. Κατ αρχάς βραδύκαυστο διαρκεί όσο και τα ''συμβατικά'' marlboro. Το χαρμάνι τυ πλούσιο και απολαυστικό με καλή ποσότητα ανατολίτικων. Κυκλοφορεί στις ίδιες περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη με το κανονικό gold. Έτσι ίσως, λόγω μεγέθους, μπορεί η εταιρεία να ενισχύσει γευστικά το νχαρμάνι και να μείνει εντός ορίων ΕΕ. Η γεύση του θυμίζει τη γεύση του παλιού gold χωρίς να σε τσιμπάει στο λαιμό και με πιο πλούσια μυρωδάτη γεύση. Πάντως το ίδιο το πακέτο μέσα αναγράφει ''great taste''. Πραγματικά τρμερή γεύση, απολαυστικό γεμάτο κάπνισμα και με τιμή ... προ κρίσης. Προσωπικά αν είναι να πέρνω marlboro θα προτιμώ το pocket size. Σύντομα θα δοκιμάσω και το κόκκινο. Πραγματικά εύγε στη philip Morris. Η εταρεία αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί είναι πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως.


Βαθμολογία marlboro pocket size gold : 7,5/10

16 σχόλια:

johnny είπε...

XΡΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΓΚΟΛΝΤ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΕΝΤΟΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΡΕΝΤ (ΕΛΑΦΡΩΣ ΒΑΡΥΤΕΡΟ),ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ-ΜΗΚΟΥΣ ΤΣΙΓΑΡΟΥ , Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΑΔΥΚΑΥΣΤΗ , ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΣΑΦΗΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ,ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ "ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ".

peliplanwmenos είπε...

Σήμερα που το ξανακάπνισα αισθάνθηκα τόσο έντονη την παρουσία των μυρωδάτων ανατολίτικων που τρελάθηκα. Αν συνεχίσει με αυτό το χαρμάνι (καθώς η Φίλιπ Μόρις δυστυχώς στο μάλμπορο δεν έχει σταθερό χαρμάνι) σίγουρα η βαθμολογία θα ανέβει κι άλλο και θα πέσει σε κάποια άλλα. Πραγματικα φίλε Τζόνι Η Φίλιπ Μόρις είναι καινοτόμος στην προώθηση και εμπορία καπνικών προιόντων. Βέβαια η προσαρμογή των αλλων εταιρειών θα αργήσει και δεν ξέρω πόσο θα τα καταφέρουν να ανταποκριθούν σε αυτό το εγχείρημα, καθώς δεν είναι μια απλούστατη αλλαγή, όπως στο 10αράκι, αλλά απαιτεί επανασχεδιασμό ολόκληρου του προιόντος και του χαρμανιού το για να βγει πετυχημένο.

Costas είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠ ΜΟΡΙΣ.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Καπνισα το κοκκινο. ΔΕΝ τρελαθηκα. Θα γραψω εν καιρο περισσοτερα.

Ανώνυμος είπε...

Και ΄γω το κόκκινο "μικρό" -σκληρό πακέτο - κάπνισα, και δεν ενθουσιάστηκα, μου φάνηκε ¨ξερό", βαρύ και μετά από 4-5 μαζεμένα μου προκάλεσε ένα μικρό πονοκέφαλο. Θα έλεγα ότι από άποψη καψίματος στο λαιμό και αψάδας είναι σχεδόν χειρότερο από τα κλασικά ελληνικά σαν τον άσο μαλακό και το καρέλια κασετίνα. Περιέργως το menthol Marlboro που έτυχε και κάπνιζα παράλληλα μου φάνηκε καλύτερο...Γενικά το κάμελ νάτουραλ και το κάμελ άφιλτρο τα θεωρώ τα καλύτερα στην αγορά, με πιο πλούσια γεύση, απολαυστικό κάπνισμα και εξαιρετικό άρωμα, χωρίς τις παρενέργειες των άλλων.
Βέβαια , τώρα πια για κάπνισμα στο σπίτι το θα το ρίξω στα στριφτά και τα κλασικά τσιγάρα θα τα αφήσω για τις εξόδους για καφέ , φαγητό , που , αν θες να καπνίσεις απανωτά 5-10 τσιγάρα, είναι ολόκληρη διαδικασία να κάθεσαι να στρίβεις.
John

peliplanwmenos είπε...

Θα συμφωνήσω με τον John για το natural flavour και φυσικά ότι πλέον τα ''έτομα'' τα τσιγάρα καθίσταντι μια πολυτέλεια του έξω, εκτός αν καπνίζουμε λιγότερο, καθώς οι καπνοί τς Ελληνικής αγοράς δεν καπνίζονται με τίποτα. Εγώ στην κριτική αναφέρoμαι στο GOLD Το οποίο είναι μαγευτικό. Επιφυλάσσομαι για το κόκκινο καθώς δεν το έχω καπνίσει. Πάντως ούτε για το κόκκινο το ''κανονικό'' marlboro τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια. Οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο που και το μικρό κόκκινο είναι μάπα.

Costas είπε...

Δοκιμασα σημερα το pocket gold.
Moυ φανηκε χειρωτερο απο το king size gold.Δεν εχει τη γλυκαδα που βγαζει το king size.Επισης το εχουν κανει πολυ ελαφρυ...προσωπικα δε καταλαβα καμια γευση...
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ???
Το φιλτρο επισης δε τραβαει οσο καλα θα επρεπε.
Στα θετικα οτι κραταει οσο ενα king size τσιγαρο.
Γενικα παντως τα gold marlboro ειναι καλυτερα απο τα red.

Costas είπε...

Τελικα ειχες δικαιο για το pocket gold εχουν βαλει αρκετα ανατολικα μεσα....ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΛΑΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΕΛΙΑ ΦΙΛΤΡΟ.
Δοκιμασα και το red pocket, οχι ασχημο αλλα αρκετα ελαφρυ.
-ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ POCKET ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

johnny είπε...

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΦΙΛΕ ΚΟΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , Ο ΛΑΙΜΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΣΑΡΟΥΧΙ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΜΟΥΘ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Η ΣΤΑ ΠΙΟ "ΚΑΛΑ ΧΗΜΙΚΑ" ΑΓΝΩΣΤΟ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ .

Costas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
johnny είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Costas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Costas είπε...

Μαθηματα απο καποιον που νομιζει οτι το gold pocket εχει πιο καλα χημικα αντι για περισσοτερα ανατολικα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

peliplanwmenos είπε...

Φίλε Κώστα για άλλη μια φορά θα κάνω έκκληση για αυτοσυγκράτηση, εδώ είμαστε για να σχολιάζουμε τα καπνικά προιόντα. Οι όποιες αντιπαραθέσεις δεκτές, αλλά πάντα σε εύλογα επίπεδα ....... Αν και προσωπικά μου αρέσει ο Ιωάννης Ο Περιπατητής δεν θα ήθελα να γίνεται μέσο ευτελισμού συν-καπνιστών ''θαμώνων'' του διαδυκτιακού τεκέ .......

Costas είπε...

ενταξει μια πλακα δε μπορουμε να κανουμε?
παντως εδειξα αυτοσυγκρατηση ουτε μια βομολοχια δεν ειπα !

peliplanwmenos είπε...

Όντως ούτε μια βωμολοχία ..........