ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ''ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΚΕ''

Σκοπός του ιστολογίου είναι η κριτική των καπνικών προιόντων -και η ενημέρωση γύρω από αυτά- που κυκλοφορούν στην Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : diadiktyakos.tekes@yahoo.com

Καλή Ανάγνωση .....

Ο ιστότοπος περιέχει αναφορές σε καπνικά προιόντα, καθώς και εικόνες προιόντων καπνού.

Μην προχωρήσετε στις ακόλουθες σελίδες αν είστε κάτω από 18 ετών ή κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταναλώνετε καπνικά προιόντα στη χώρα σας.

Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η παρακίνηση κάποιου να ξεκινήσει το κάπνισμα.




Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ




Το βίντεο αυτό ήταν εισαγωγικό της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς. Δεν το ανεβάζω προς ευχαρίστηση των νεοδημοκρατών, αλλά ως το βίντεο απέχθειας απέναντι στην πολιτική Παπανδρέου, ο οποίος πρέπει να καταλάβει ότι άλλο μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη και άλλο αιμοσταγείς πολιτικές που βάλλονται κατά της ίδιας της Ελληνικής Κοινωνίας, βαθαίνουν την ύφεση και εκτινάσουν την ανεργία. Η ιστορία θα πει πολλά και διάφορα για τους Έλληνες πολιτικούς και δη και τους πρωθυπουργούς. Για τον Γ.Α. Παπανδρέου θα πει ένα <<ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ>>.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prosoxi twra omws mn exoume ta idia kai pame kai pshfisoume kana antwnakh k exoume pali ta idia kai xeirotera! h lysh einai mia: enas "diktaktoras" na poulhsei ta klemena tous se kanan asera toy xoliwood ,se kanena kriso kai alloys kai merika ts eklhsias mpas kai sw8oume!!!

Costas είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΗΣΑΝ-ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.(ΤΟ 93 ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΝΟΤΙΟΣΛΑΒΙΑ "FYROM" ONOMAΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ MACEDONIA.ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.